NaslovnaIMAMO VIKEND OBJEKT U KOJEM SE BORAVI POVREMENO, KOJI VOLUMEN SPREMNIKA MOŽEMO IZABRATI I KOJI SMO PERIOD DUŽNI PLAĆATI?

IMAMO VIKEND OBJEKT U KOJEM SE BORAVI POVREMENO, KOJI VOLUMEN SPREMNIKA MOŽEMO IZABRATI I KOJI SMO PERIOD DUŽNI PLAĆATI?

Korisnicima/vlasnicima vikend objekata ( korisnici koji nemaju prijavljeno prebivalište ili stalni boravak na području pružanja javne usluge ) volumen spremnika iznosi 120 litara, a usluga se obračunava za razdoblje 6 mjeseci godišnje ( od travnja do listopada ).

Čipiranjem spremnika korisnici vikendaši će u periodu od travnja do listopada plaćati cijenu obvezne minimalne usluge ( fiksni dio koji ovisi o volumenu spremnika ), a dok će drugi dio cijene odnosno  cijenu javne usluge za količinu predanog miješanog komunalnog otpada ( varijabilni dio koji također ovisi o volumenu spremnika) plaćati onda i za onoliko pražnjenja koliko ih zapravo bude bilo.

Ukoliko se u razdoblju od listopada do travanja zabilježi pražnjenje takvog spremnika korisnik će plaćati samo cijenu za količinu predanog otpada ( varijabilni dio cijene ).

Dokumenti