Usluga Poreč d.o.o. donirala turističko-ugostiteljsku školu Antona Štifanića Poreč sadnicama začinskog bilja

Tutističko-ugostiteljska srednja škola Antona Štifanića Poreč u sklopu svog školskog programa 19. i 20. travnja tradicionalno održava 16. Dane otvorene nastave tijekom kojih se školske aktivnosti održavaju na drugačiji način. Tema ovogodišnjih Dana je Volontiranje. Učenici prvih i trećih razreda danas su sa svojim profesorima očistili i uredili svoje školsko dvorište, a uz stručnu pomoć djelatnika Usluge Poreč d.o.o. zasadili i začinsko bilje.

Obnovljena Mjesna groblja Žbandaj i Baderna

Radovi na sanaciji Mjesnog groblja Žbandaj i Mjesnog groblja Baderna koji su započeti krajem prošle godine ovih su dana privedeni kraju.

Uređenje zelenih površina u punom je zamahu

Proljeće je stiglo pa se u korak s njime krenulo sa proljetnim radovima na uređenju gradskih zelenih površina grada Poreča – Parenzo. Na svim zelenim površinama i u gradskim parkovima užurbano se radi na poslovima orezivanja trajnica i stablašica prije kretanja proljetne vegetacije, vrši se prozračivanje i prihranjivanja travnjaka, uređuju se šume, grablja se, uređuju se cvjetne gredice i cvjetna korita koja krase tulipani, narcisi i zumbuli u raznim bojama kao i sadnice miozotisa – potočnice i belisa perenisa ili tratinčice, a ovih dana započela je i košnja javnih zelenih površina.

Potpisan ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji info-punkta, blagajne i javnog wc-a

U poslovnim prostorijama upravne zgrade Usluge Poreč d.o.o. potpisan je ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji postojeće poslovne građevine, info punkta i javnog WC na k.č.broj 405 k.o. Poreč od strane direktora Usluge Poreč d.o.o. Milana Lakovića i ovlaštenog predstavnika zajednice ponuditelja Gorana Bedrine, kao zastupnika izvođača radova Bedrina projekt d.o.o. Poreč, Instal d.o.o. Poreč i Astoria d.o.o. Poreč. Slijedom potpisa ugovora o izvođenju radova potpisan je i ugovor o stručnom nadzoru sa direktorom društva VTM d.o.o. Poreč, Armandom Benazićem.

Potpisan ugovor za izgradnju reciklažnog dvorišta na Košambri vrijedan 2,7 milijuna kuna

U Maloj vijećnici Grada Poreča-Parenzo danas, 22. veljače 2018., gradonačelnik Poreča Loris Peršurić potpisao je ugovor s izvođačem radova Vilijem Vivodom iz Ekspert gradnje d.o.o Buzet i stručnim nadzorom Dinom Ružićem iz Istra inženjeringa d.o.o. Poreč za izgradnju reciklažnog dvorišta na Košambri.