Arhiva vijesti

Obavijest o načinu prometovanja novom pješačkom zonom u dijelu ulice Špadići 19.08.2020

Odlukom Grada Poreča – Parenzo dio ulice Špadići od Šetališta Antona Restovića do kućnog broja 6 proglašeno je zonom ograničenog prometa odnosno pješačkom zonom. Iz tog razloga ugrađeni su rampni terminali čime se omogućava kontroliran i ograničen pristup tom dijelu ulice. Puštanje u rad rampnih terminala predviđeno je za petak 23. kolovoza 2019. godine.

više » Novosti RJ Parkirališta

Natječaj za zakup poslovnog prostora u vlasništvu društva Usluga Poreč d.o.o. 11.08.2020

Natječaj za zakup poslovnog prostora u vlasništvu društva Usluga Poreč Usluga Poreč d.o.o.

više » Novosti RJ Tržnica i Poslovni prostori

Obavijest o načinu prometovanja novom pješačkom zonom u dijelu Prvomajske ulice 01.08.2020

Odlukom Grada Poreča – Parenzo dio Prvomajske ulice od raskrižja sa ulicom Vladimira Gortana do pješačkog mosta proglašeno je zonom ograničenog prometa odnosno pješačkom zonom. Iz tog razloga ugrađen je automatski podizni stupić čime se omogućava kontroliran i ograničen pristup tom dijelu ulice. Puštanje u rad podiznog stupića predviđeno je za utorak 06. kolovoza 2019. godine.

više » Novosti RJ Parkirališta

Obavijest o provođenju zaštite ukrasnog bilja 24.07.2020

Dana 23.07.2020. godine u večernjim satima nastavljaju se radovi redovne zaštite ukrasnog bilja na javnim zelenim površinama na području grada Poreča. Skrećemo pozornost građanima za dodatni oprez, odnosno da se tijekom izvođenja radova ne zadržavaju u blizini mjesta izvođenja radova te ne diraju tretirane površine.

više »

SAKUPLJANJE SELEKTIVNOG OTPADA NA PODRUČJU OPĆINE VRSAR 23.07.2020

U ovom tjednu završena je podjela spremnika za selektivno sakupljanje otpada odnosno plavog spremnika za papir/karton te žutog spremnika za plastičnu ambalažu i to za pravne subjekte na području Općine Vrsar – Orsera. Sakupljanje tako odvojenog otpada vršiti će se za svaku pojedinu frakciju dva puta mjesečno, a raspored sakupljanja do kraja kolovoza je slijedeći:

više » Novosti RJ Čistoća

KREĆE PODJELA PRIVH SPREMNIKA ISPORUČENIH OD STRANE FONDA ZA ZAŠTITU OKOLIŠA I ENERGETSKU UČINKOVITOST 16.07.2020

Obavještavamo građane i korisnike javne usluge sakupljanja otpada da od petka 17.07.2020. godine započinje podjela spremnika za odvojeno sakupljanje otpada. Naime, Usluga Poreč kao davatelj usluge te Grad Poreč – Parenzo te Općine Vrsar, Funtana i Tar prijavili su nabavu spremnika putem javnog poziva Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a koji i sufinancira nabavu istih.

više » Novosti RJ Čistoća

USLUGA POREČ OSIGURALA ELEKTRIČNO VOZILO ZA POTREBE DOSTAVE ROBE U STAROGRADSKU JEZGRU GRADA POREČA 16.07.2020

Od petka, 17. srpnja 2020. godine, za potrebe dostave robe u pješačkim zonama grada Poreča, u funkciju se stavlja novo električno vozilo, a kojim će djelatnici Usluga Poreč d.o.o. vršiti uslugu dostave za sve one korisnike koji isto ne stignu odraditi u propisanom vremenu dostave sukladno Odluci o uvjetima odobravanja ulaska u pješačku zonu Grada Poreča – Parenzo.

više » Novosti RJ Parkirališta

Vlasnici vozila dostave i opskrbe na užem području Grada Poreča-Parenzo, još uvijek se mogu javiti za dobivanje potrebnog odobrenja, dostavu će vršiti i električno vozilo Usluge 10.07.2020

Još uvijek je otvoren javni poziv za vlasnike vozila dostave i vozila koja vrše opskrbu na užem području Grada Poreča-Parenzo da se jave u gradsku upravu za dobivanje potrebnog odobrenja za vršenje dostave na području užeg centra grada.

više » Novosti RJ Parkirališta

OTVARAJU SE ALTERNATIVNA PARKIRALIŠTA „VINDIJA“ I „ VRTOVI“ 09.07.2020

Obavještavaju se građani i svi korisnici parkirališta da se u subotu, 11. srpnja 2020. godine otvara alternativno parkiralište „Vindija“, a koje se nalazi na ulazu u turističko naselje Pical. Nakon što je sa vlasnikom zemljišta potpisan Ugovor o višegodišnjem zakupu odnosno korištenju istog, stvoreni su svi preduvjeti da se parkiralište otvori i stavi na raspolaganje svim našim korisnicima kako je to bilo i prethodne četiri godine otkad Usluga Poreč organizira uvjete za rad i upravlja ovim parkiralištem.

više » Novosti RJ Parkirališta

ODLAGANJE OTPADA U STAROGRADSKOJ JEZGRI GRADA POREČA 02.07.2020

Obavještavamo naše korisnike sa područja starogradske jezgre Grada Poreč – Parenzo da se nakon ishodovane uporabne dozvole u funkciju stavljaju i podzemni spremnici koji se nalaze na dijelu gradske rive. Ovih dana korisnicima na navedenom području iz kategorije redovnog stanovanja, iznajmljivanja i vikend objekata te pravnim osobama koje se ne bave ugostiteljskom djelatnošću, dostavljene su odgovarajuće RFID kartice kako bi mogli koristiti podzemne spremnike.

više »