Arhiva vijesti

Obavijest – pranje individualnih spremnika 08.06.2020

Obavještavamo naše korisnike da se danas, 01. lipnja nastavlja s pranjem individualnih spremnika za miješani komunalni otpad. Pranje spremnika vršiti će se u dane redovnog odvoza miješanog komunalnog otpada iz Vaše ulice ili naselja, a isto se obavlja pomoću specijalnog komunalnog vozila za pranje spremnika. Ukoliko želite da se izvrši pranje Vašeg spremnika, molim Vas da u navedeni dan isti bude postavljen na javnoj površini.

više »

PODZEMI SPREMNICI SPREMNI ZA UPOTREBU 05.06.2020

Ovim putem obavještavamo naše korisnike da su završeni radovi na ugradnji podzemnih spremnika te da je ishodovana Uporabna dozvola za prve dvije lokacije od predviđenih 7, čime iste spremnike stavljamo i u upotrebu. Radi se o podzemnim spremnicima postavljenim na lokaciji  u Prvomajskoj ulici i ulici G. Caprin.

više » Main slider

PRIOPĆENJE – KONFERENCIJA NA TEMU Ministarstva zaštite okoliša i energetike od 07.05.o.g.: NEZAKONITI OBRAČUN CIJENE USLUGE ZBRINJAVANJA OTPADA GRAĐANIMA POREČA 05.06.2020

Ovim putem želimo obavijestiti javnost o informacijama koje su iznesene danas na konferenciji za medije održanoj u prostorijama SDP-a, a koju su organizirali predstavnici Gradske organizacije SDP-a Poreč. Tijekom konferencije iznesene su netočne informacije kojima se svjesno dezinformira javnost, a koje mi ovim putem želimo razjasniti.

više » Novosti RJ Čistoća

Početak ljetnog perioda naplate na uličnim parkiralištima i početak rada alternativnog parkirališta Vindija 30.05.2020

Obavještavaju se građani da od dana 01.06.2019. godine počinje ljetni period naplate na otvorenim parkiralištima, a sve sukladno Odluci o porezima Grada Poreča-Parenzo (Službeni glasnik Grada Poreča-Parenzo broj 18/17 i 05/18).

više » Novosti RJ Parkirališta

Nastavlja se s pranjem individualnih spremnika 30.05.2020

Obavještavamo cijenjene korisnike da Usluga Poreč d.o.o. nastavlja sa pranjem individualnih spremnika za miješani komunalni otpad. Podsjećamo da se pranje spremnika obavlja u dane redovnog odvoza miješanog komunalnog otpada iz Vaše ulice ili naselja, a isto se obavlja pomoću specijalnog komunalnog vozila za pranje spremnika. Ukoliko želite da se izvrši pranje Vašeg spremnika, molim Vas da u navedeni dan isti bude postavljen na javnoj površini.

više »

Zaštita ukrasnog bilja na javnim zelenim površina grada Poreča – Parenzo 27.05.2020

Obavještavamo građane da će se dana 27.svibnja 2020. godine u večernjim satima na području grada Poreča odvijati radovi redovite zaštite ukrasnog bilja na javnim zelenim površina.

više »

Obavijest – Usluga Poreč nastavlja s pranjem individualnih spremnika 23.05.2020

Obavještavamo cijenjen korisnike da Usluga Poreč d.o.o. nastavlja sa pranjem individualnih spremnika za miješani komunalni otpad. Podsjećamo da se pranje spremnika obavlja u dane redovnog odvoza miješanog komunalnog otpada iz Vaše ulice ili naselja, a isto se obavlja pomoću specijalnog komunalnog vozila za pranje spremnika. Ukoliko želite da se izvrši pranje Vašeg spremnika, molim Vas da u navedeni dan isti bude postavljen na javnoj površini.

više » Novosti RJ Čistoća

Nastavak zimskog perioda naplate parkinga 16.05.2020

Obavještavamo cijenjene korisnike usluge parkiranja na otvorenim javnim parkiralištima Grada Poreča-Parenzo, da se zimski period naplate koji je na snazi tijekom godine od 01. 10. do 30.04. produžuje za narednih 15 dana, odnosno do 15.05.2020. godine, a sve sukladno Zaključku o odgodi primjene ljetnog režima naplate donesenog od strane Gradonačelnika Grada Poreča-Parenzo i Nadzornog odbora Društva.

više »

IZ EU 10 MILIJUNA KUNA ZA SANACIJU ODLAGALIŠTA OTPADA KOŠAMBRA, RADOVI NAPREDUJU PO PLANU 15.05.2020

Sanacija nekadašnjeg odlagališta otpada Košambra u Poreču napreduje po planu, te se dovršetak radove očekuje u srpnju. Radi se o jednom od većih projekata ove godine u Poreču – vrijednom 12,1 milijuna kuna s PDV-om, a za koji je iz EU dobiveno 10 milijuna kuna bespovratnih sredstava. Radove su danas obišli gradonačelnik Poreča Loris Peršurić, načelnica Sektora za zaštitu okoliša Aleksandra Čilić iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, direktor komunalnog poduzeća Usluga Poreč Milan Laković te gradski pročelnik za komunalni sustav Marino Poropat, uz predstavnike izvođača radova - zajednice ponuditelja KOSTAK iz Slovenije i OPERA GROUP iz Zagreba i stručnog nadzora firme PANGEO Projekt iz Zagreba.

više » Novosti RJ Čistoća

ZAPOČINJU RADOVI NA POSTAVLJANJU PODZEMNIH SPREMNIKA KOD HOTELA PALAZZO 15.05.2020

Jedna od sedam najavljenih lokacija u užem centru grada Poreča gdje će se postaviti podzemni spremnici je i lokacija kod hotela Palazzo, gdje radovi započinju u ponedjeljak 18. svibnja 2020.g., a završetak istih planiran je do kraja istog mjeseca.

više » Novosti RJ Čistoća