Arhiva vijesti

PODIZANJE RAZINE SIGURNOSTI U PJEŠAČKOJ ZONI 25.06.2021

Početak turističke sezone ujedno znači i povećani priljev gostiju, turista i posjetitelja u Poreč, a osobito povećanje vidljivo je na području pješačkih zona. Pješačke zone grada Poreča većim dijelom smještene su na području stare jezgre grada, gdje se posebno u ljetnim mjesecima, aktiviraju značajna kretanja i potrebe budući upravo tu velik broj ljudi boravi, obavlja nekakvu djelatnost ili provodi vrijeme. Takve aktivnosti iziskuju zaštitu povijesne jezgre ali i postizanje sigurne i kvalitetne pješačke komunikacije.

više » Novosti RJ Parkirališta

NASTAVLJAMO KONTINUIRANO PRATITI SITUACIJU NA TERENU I PRILAGOĐAVATI SE POTREBAMA GRAĐANA 25.06.2021

Odvojeno prikupljanje otpada ključni je korak u procesu recikliranja otpada. Upravo je to razlog zbog kojeg je Usluga Poreč fokusirana na najefikasnije načine odvojenog prikupljanja otpada. U gradu Poreču trenutno su implementirana tri načina odvojenog prikupljanja otpada - putem vlastitih, individualnih spremnika koji je ujedno i najefikasniji, reciklažnih dvorišta te putem zelenih otoka koji su dio prijelazne faze prema individualnim spremnicima.

više » Novosti

KREĆE USLUGA PRIJEVOZA ROBE U STAROJ JEZGRI GRADA 17.06.2021

Obavještavaju se svi zainteresirani korisnici da od ponedjeljka 21.06.2021. godine započinjemo sa pružanjem komunalne usluge prijevoza robe u pješačkoj zoni odnosno dostave robe trgovinama i ugostiteljskim objektima u starogradskoj jezgri grada.

više » Novosti RJ Parkirališta

USLUGA POREČ DJECI PODIJELILA DRUGI DIO EDUKATIVNE BOJANKE „FANI I FLEKICA“ 17.06.2021

Djeci porečkih vrtića i nižih razreda osnovnih škola ovih je dana uručen drugi dio edukativne bojanke/slikovnice komunalne tvrtke Usluga Poreč. Nova slikovnica donosi priču o djevojčici Fani, a nosi naziv „Fani spašava Flekicu“ i nastavak je prve priče iz knjižice koju su porečki mališani dobili prije otprilike mjesec dana.

više » Novosti

Natječaj za radna mjesta na određeno vrijeme 11.06.2021

Natječaj za radna mjesta na određeno vrijeme Usluga Poreč d.o.o.

više »

NASTAVLJAMO PODJELU SPREMNIKA ZA SELEKTIVNI OTPAD 11.06.2021

Iako je značajan i uspješan posao podjele individualnih spremnika za selektivni otpad za dio naših korisnika iza nas, posao nije gotov i u tom smjeru Usluga Poreč nastavlja raditi i dalje.

više » Novosti RJ Čistoća

Nastavlja se sa pranjem individualnih spremnika za miješani komunalni otpad 02.06.2021

Obavještavamo cijenjene korisnike da se od ponedjeljka, 17. 05. nastavlja sa pranjem individualnih spremnika za miješani komunalni otpad. Pranje spremnika vršit će se u dane redovnog odvoza miješanog komunalnog otpada iz Vaše ulice ili naselja, a isto se obavlja pomoću specijalnog komunalnog vozila za pranje spremnika. Ukoliko želite da se izvrši pranje Vašeg spremnika, molim Vas da u navedeni dan isti bude postavljen na javnoj površini.

više »

USPJEŠNO PODJELJENO VIŠE OD 7.000 INDIVIDUALNIH SPREMNIKA ZA SELEKTIVNI OTPAD 02.06.2021

U toku mjeseca svibnja izvršena je podjela individualnih spremnika za odvojeno sakupljanje papira, plastične i staklene ambalaže za korisnike sa područja općina Tar-Vabriga. Vrsar, Funtana, Vižinada, Kaštelir-Labinci i Sv. Lovreč u zajedničkoj koordinaciji djelatnika općina i Usluge Poreč d.o.o. te je time provedena još jedna uspješna nadogradnja cjelokupnog sustava gospodarenja otpadom.

više » Novosti RJ Čistoća

U UTORAK, 1. LIPNJA OTVARAJU SE PARKIRALIŠTA „VINDIJA“ I „VRTOVI“ 31.05.2021

Obavještavaju se građani i svi korisnici parkirališta da se sutra  01. lipnja 2021. godine otvaraju parkirališta „Vindija“ koji se nalazi na ulazu u turistično naselje Pical  te  „Vrtovi“, nasuprot Velikog gradskog parkirališta u samom centru grada.

više » Novosti RJ Parkirališta

Gradska tržnica Poreč ponovo otvorena nedjeljom 28.05.2021

Temeljem Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 26.05.2020. godine Gradska tržnica Poreč ponovo radi i nedjeljom, pa tako već od ove nedjelje 31. svibnja otvara svoja vrata za sve kupce i posjetitelje.

više » Novosti RJ Tržnica i Poslovni prostori