Arhiva vijesti

Nastavak pranja i dezinfekcije javnih površina 20.03.2021

Dragi sugrađani, Kao što smo i ranije obavijestili, a sve s ciljem prevencije širenja zaraze virusom COVID – 19, Usluga Poreč nastavlja sa pranjem i dezinfekcijom ulica i javnih površina i to najfrekventnijih područja užeg centra grada te mjesnih centara.

više »

UREĐUJU SE ZELENE GRADSKE POVRŠINE 19.03.2021

Dolaskom ljepših i toplijih proljetnih dana, kao i svake godine naši djelatnici hortikulture započinju sa intenzivnijim radovima na uređenju i održavanju svih gradskih zelenih površina. Mnogobrojni rotori, parkovi, travnjaci ali i cvjetne gredice i korita u narednim danima dobiti će novo proljetno procvalo i šareno ruho.

više » Novosti RJ Hortikultura

Pranje i dezinfekcija ulica i podzemnih spremnika 18.03.2021

Zbog izvanrednih okolnosti uzrokovane epidemijom virusa COVID-19, a u cilju sprječavanja širenja bolesti i zaštite naših građana Usluga Poreč d.o.o. od sutra 19.03.2020. godine započinje s pranjem i dezinfekcijom ulica i javnih površina i to najfrekventnijih područja užeg centra grada te mjesnih centara.

više »

Rad reciklažnog dvorišta i mobilnog reciklažnog dvorišta 17.03.2021

Zbog aktualne situacije i pojačanih preventivnih mjera zaštite od koronavirusa (COVID-19) obavještavamo sve naše korisnike usluga da od sutra, 18.03.2020. godine dolazi do promjene rada reciklažnog dvorišta na Košambri. Novo radno vrijeme reciklažnog dvorište je od ponedjeljka do subote od 10:00 sati do 17:00 sati. Također, a s ciljem sprečavanja daljnjeg širenja virusa obustavlja se rad mobilnog reciklažnog dvorišta. Sakupljanje i odvoz miješanog komunalnog otpada te selektivnog otpada i dalje se vrši prema uobičajenom planu i programu.

više »

Obnova horizontalne prometne signalizacije na javnim parkiralištima 25.02.2021

Obavještavamo sve naše korisnike javnih parkirališta ( zatvorenih parkinga i uličnih parkirališta ) da je u toku obnova horizontalne prometne signalizacije na području Grada Poreča – Parenzo, a iz kojeg razloga povremeno neće biti dostupna sva raspoloživa parking mjesta.

više » Novosti RJ Parkirališta

Zamjena naplatne kućice na parkiralištu kod osnovne škole Poreč 24.02.2021

Obavještavamo korisnike parkirališta kod Osnovne škole Poreč da od sutra, 25.02.2020. godine započinju radovi na zamjeni postojeće naplatne kućice. Ista će biti zamijenjena novom, modernijom i funkcionalnijom, a sve u cilju unapređenja usluge kao i poboljšanja samih uvjeta rada za djelatnike Društva. Radovi se planiraju okončati do kraja tjedna, a za vrijeme izvođenja radova na dijelu parkirališta biti će postavljena privremena prometna regulacija pri čemu molimo sve korisnike za poštivanje iste kao i na pojačan oprez.

više »

Prometovanje gradskom rivom 21.02.2021

Nastavno na obavijest od 11. veljače 2020. godine, a vezano za izdavanje odnosno korištenje identifikacijskih kartona za sve korisnike koji imaju važeća odobrenja za prometovanje na području gradske rive i to na dijelu pješačke zone II gdje se trenutno odvijaju radovi, ovim putem još jednom molimo korisnike koji imaju pravo na spomenute kartone da iste preuzmu u Uredu za kosnike Usluge Poreč na adresi Mlinska 1, u radnom vremenu od 07:00 do 14:00 sati.

više » Novosti RJ Parkirališta

DODIJELENE ODLUKE O ODABIRU PROJEKATA U SKLOPU NATJEČAJA ZA MJERU 7. I MJERU 2. IZ LOKALNE RAZVOJNE STRATEGIJE U RIBARSTVU LAGUR-a “ISTARSKI ŠVOJ” U UKUPNOM IZNOSU OD 10.973.870 kuna 16.02.2021

U velikoj dvorani Udruženja obrtnika Poreč dodijeljene su odluke o odabiru projekata temeljem LAGUR natječaja iz Lokalne razvojne strategije u ribarstvu za Mjeru 7. pod nazivom Promicanje ribarstvene, akvakulturne i pomorske baštine te Mjeru 2. pod nazivom Ulaganja u prodajna mjesta, kušaone i nabava vozila za proizvode ribarstva i akvakulture s jedinstvenim vizualnim identitetom, u ukupnom iznosu od 10.973.870 kuna.

više » Novosti RJ Tržnica i Poslovni prostori

BIT ĆE NOVA I MODERNA: Porečka ribarnica obnovit će se u cijelosti EU sredstvima 16.02.2021

Porečka ribarnica, smještena na gradskoj tržnici u centru grada, ove će godine dobiti novo ruho, a sve će biti financirano u cijelosti bespovratnim EU sredstvima, u iznosu od 1.658.935,96 kuna, a što se odnosi na cjelokupne građevinske radove, opremu te stručni nadzor.

više » Novosti RJ Tržnica i Poslovni prostori

Obavijest 11.02.2021

U tijeku su radovi na uređenju Gradske rive i to na dijelu Pješačke zone II i rezerviranih parkirališta, pa ovim putem obavještavamo korisnike koji imaju važeća odobrenja za prometovanje na prethodno navedenim područjem da se jave u Ured za korisnike Usluge Poreč te preuzmu svoje identifikacijske kartone, a sve kako bi se prometovanje i zadržavanje vozila moglo kontrolirati u periodu neaktivnosti sustava automatske kontrole prometovanja.

više » Novosti RJ Parkirališta