Arhiva vijesti

NOVA BROŠURA – POSTUPANJE S OTPADOM 28.12.2020

Obavještavamo sve naše korisnike da je izrađena nova info Brošura – POSTUPANJE S OTPADOM za 2021.godinu, a ista se u elektroničkom obliku može preuzeti na stranicama Društva, u glavnom izborniku Čistoća – Edukacije te u tiskanom obliku u Uredu za kosnike, Poreč, Mlinska 1.

više » Novosti RJ Čistoća

Od nove godine na snagu stupaju promjene u načinu korištenja parkirališta u gradu 27.12.2020

Ovim putem obavještavamo naše sugrađanke i sugrađane da od 01. siječnja 2020. na snagu stupaju promjene po pitanju parkiranja u gradu. Promjene uključuju novu raspodjelu ulica po zonama, izmjenu razdoblja naplate parkiranja, vrijeme naplate parkiranja te promjenu cijena parkiranja, ponajprije satnog parkiranja po zonama. Jedan dio promjena obuhvaća i godišnje pretplate, a najviše iz razloga jer smo sukladno Zakonu o komunalnom gospodarstvu bili dužni odvojiti parkirališta koja su u vlasništvu Društva od onih koju su u vlasništvu Grada ili nekih trećih osoba.

više » Novosti RJ Parkirališta

Natječaj za zakup poslovnog prostora u vlasništvu društva Usluga Poreč d.o.o. 18.12.2020

Natječaj za zakup poslovnog prostora u vlasništvu društva Usluga Poreč d.o.o.

više »

POTPISAN UGOVOR S USLUGOM POREČ O SUFINANCIRANJU NABAVE KOMUNALNOG VOZILA 15.12.2020

Komunalnom društvu Usluga Poreč odobreno je iz EU fondova 1,3 milijun kuna za kupnju komunalnog vozila, a ugovor o realizaciji tog projekta potpisali su direktor Fonda Siniša Kukić, Marko Markić, v.d. ravnatelja Uprave za programe i projekte EU pri Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja te direktor Usluge Poreč Milan Laković.

više » Novosti RJ Čistoća

Podzemni spremnici na gradskoj rivi 11.12.2020

Ovim putem želimo obavijestiti sve naše korisnike da zbog radova na uređenju gradske rive, podzemni spremnici koji se nalaze na tom dijelu, točnije kod carinskog gata neće se moći koristi. Ovih dana postojeći spremnici će se ukloniti ali Projektom uređenja gradske rive predviđeno je postavljanje dva nova seta podzemnih spremnika za što treba pričekati završetak radova.

više » Novosti RJ Čistoća

Obavijest – izmjena Plana odvoza povodom blagdana 18.11.2020. 23.11.2020

Povodom nadolazećeg praznika Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, u srijedu 18.11.2020. godine, odvoz otpada neće se vršiti prema redovnom planu. Također, obavještavamo sve naše korisnike da reciklažno dvorište Poreč-Parenzo unutar Građevine za gospodarenje otpadom Košambra i Reciklažno dvorište Vrsar, neće raditi 18.11.2020.g.

više » Novosti RJ Čistoća

Obavijest 14.11.2020

Obavještavaju se korisnici zatvorenih parkirališta da se sutra, 15. studenog 2019. zatvara alternativno parkiralište „Vrtovi“. Molimo korisnike navedenog parkirališta da svoja vozila premjeste na jedno od ostalih zatvorenih gradskih parkirališta.

više » Novosti RJ Parkirališta

Gradska tržnica Poreč zatvorena na dan Svih svetih 03.11.2020

Obavještavamo cijenjene građane i sve posjetitelje Gradske tržnice u Poreču, da tržnica neće raditi na dan Svih svetih 01.11.2020. godine (nedjelja).

više » Novosti RJ Tržnica i Poslovni prostori

Ovoj tjedan radovi na zaštiti ukrasnog bilja na području grada 21.10.2020

Obavještavamo građane da danas 21. listopada započinju radovi na zaštiti ukrasnog bilja na području grada koji će trajati sve do četvrtka 24. listopada. Radovi će se odvijati po sljedećem rasporedu: 21. 10. – zaštita crnike u ul. I.L. Ribara, A. Butorca, Š. Paje, Partizanskoj te na relaciji od HEP-a do trga J. Rakovca; 22. 10. – zaštita albicije, murve, javora, ukrasne šljive u Vukovarskoj i Partizanskoj ulici te na području i oko Velikog gradskog parkirališta; 23. 10. – zaštita palmi na području rive i marine te 24. 10. – zaštita palmi u ul. V. Gortana

više » Novosti RJ Hortikultura

Otvara se i alternativno parkiralište Vrtovi 17.10.2020

Kao što je bilo i najavljeno sutra, 18.07.2020. godine otvara se za sve korisnike i alternativno parkiralište Vrtovi. Ministarstvu državne imovine upućen je zahtjev za korištenjem državnih zemljišta, a na kojima se proteklih godina u svrhu rasterećenja prometa i organizacije dodatnih parkirališnih mjesta u jeku turističke sezone organizira alternativno parkiralište Vrtovi.

više » Novosti RJ Parkirališta