Arhiva vijesti

Natječaj za zakup poslovnog prostora u vlasništvu društva Usluga Poreč d.o.o. 17.07.2017

Natječaj za zakup poslovnog prostora u vlasništvu društva Usluga Poreč d.o.o

više » Novosti RJ Tržnica i Poslovni prostori

Obavijest o prijedlogu konačne liste zahtjeva o stjecanju prava na vez u Sportskoj luci Poreč 15.07.2017

Obavještavaju se vlasnici plovila koji su podnijeli zahtjev za stjecanje prava na vez u Sportskoj luci Poreč da je sukladno Pravilniku o stjecanju prava na vez u Sportskoj luci Poreč od dana 04.03.2016. godine, Klasa:363-01/16-02/09 utvrđen prijedlog konačne liste zahtjeva.

više » Novosti RJ Marina

Vozni park Usluge Poreč bogatiji za tri nova komunalna vozila u vrijednosti od 3.769.260,00 kuna 10.07.2017

Sukladno zacrtanim smjernicama o obnovi voznog parka i planu investicija za 2017. godinu Usluga Poreč d.o.o. obnovila je vozni park za tri nova komunalna vozila. Primopredaja vozila i ključeva izvršena je na Građevini za gospodarenjem otpadom Košambra na kojoj su prisustvovali gradonačelnik Grada Poreča-Parenzo Loris Peršurić te direktor Usluge Poreč d.o.o. Milan Laković sa svojim suradnicima.

više » Novosti RJ Čistoća

Dogradnja groblja u Fuškulinu 06.07.2017

Nakon proširenja porečkog Gradskog groblja Usluga Poreč d.o.o. uskoro započinje sa radovima na proširenju mjesnog groblja u Fuškulinu, a današnjim potpisivanjem ugovora o izvođenju radova napravljen je prvi korak ka realizaciji tog projekta.

više » Novosti RJ Pogrebne usluge

Provjera povlaštenih kartica 05.07.2017

Obavještavaju se korisnici povlaštenih pretplatničkih kartica za zatvorena parkirališta kod Općinskog suda i Osnovne škole, kao i rezerviranih parkirališta Peškera , Kula i Eugen Kumićić da će se po ukazanoj potrebi pojačati kontrole korištenja istih. Istovremeno pojačat će se i kontrole prometovanja pješačkim zonama Grada Poreča – Parenzo. Svi korisnici dužni su koristiti kartice sukladno dobivenim odobrenjima odnosno uvjetima i područjima korištenja. Stoga, mole se korisnici koji do danas nisu regulirali status i uskladili svoje podatke da to učine u što kraćem roku, te da kartice koriste isključivo njihovi vlasnici, kako ne bi izgubili mogućnost korištenja istih sukladno važećim Pravilnicima. Zahvaljujemo na razumijevanju.

više »

Rješenje o suglasnosti na Pravilnik o zaštiti i obradi arhivskog gradiva t.d. Usluga Poreč d.o.o. i odobrenje Posebnog popisa gradiva s rokovima čuvanja t.d. Usluga Poreč d.o.o. 12.06.2017

Rješenje o suglasnosti na Pravilnik o zaštiti i obradi arhivskog i registraturnog gradiva trgovačkog društva Usluga Poreč d.o.o. i o odobrenju Posebnog popisa gradiva s rokovima čuvanja društva Usluga Poreč d.o.o. (pdf) Pravilnik o zaštiti i obradi arhivskog i registraturnog gradiva trgovačkog društva Usluga Poreč d.o.o. ( pdf ) Poseban popis gradiva s rokovima čuvanja trgovačkog […]

više »

Natječaj za zakup poslovnog prostora u vlasništvu društva Usluga Poreč d.o.o. 01.06.2017

Natječaj za zakup poslovnog prostora u vlasništvu društva Usluga Poreč d.o.o.

više »

Početak ljetnog perioda naplate na uličnim parkiralištima 27.05.2017

Obavještavaju se građani da od dana 01.06.2016. godine počinje ljetni period naplate na uličnim parkiralištima, sukladno odluci o izmjeni i dopuni odluke o porezima Grada Poreča (Službeni glasnik Grada Poreča, broj 16/01 i 18/06).

više » Novosti RJ Parkirališta

Natječaj za radna mjesta na određeno vrijeme 23.05.2017

Natječaj za radna mjesta na određeno vrijeme – radnik II, vozač II, pometač II

više »

Obavijest o početku radova na Velikom gradskom parkiralištu i parkiralištu Vrtovi 20.05.2017

Obavještavaju se građani da dana 23.05.2016. godine započinju radovi na uvođenju novog sustava kontrole i naplate parkiranja na Velikom gradskom parkiralištu u predviđenom trajanju od 30 dana. Zbog dinamike i zahtjevnosti planiranih radova, pojedini ulazni i izlazni terminali će tokom dana biti povremeno zatvoreni za promet. Novi sustav zamijenit će postojeće beskontaktne kartice, a samo korištenje parkirališta automatizirat će se na način očitavanja registarskih oznaka vozila svih korisnika.

više » Novosti RJ Parkirališta