Arhiva vijesti

OBUSTAVLJEN OVRŠNI POSTUPAK NAD ZGRADOM BIVŠE ŠKOLJKE 16.07.2018

Rješenjem Općinskog suda u Puli – Pola, Stalna služba u Poreču – Parenzo dana 16. srpnja 2018. godine riješeno je da se obustavlja ovrha i ukidaju sve provedene ovršne radnje nad nekretninama u vlasništvu Usluge Poreč d.o.o., i to na k.č.broj 3862 i 3865 k.o. Poreč, odnosno nekadašnjom tvornicom Školjka, u Teslinoj ulici u Poreču.

više » Novosti

URED ZA KORISNIKE OD SRIJEDE NA STAROJ LOKACIJI 16.07.2018

Obavještavamo cijenjene korisnike da su završeni radovi na rekonstrukciji ureda za korisnike ( info punkt i blagajna ) pri čemu se sve usluge oko postupanja sa otpadom, parkirališta te dijela usluga Društva Odvodnja Poreč d.o.o. od srijede 18. srpnja 2018. g. mogu dobiti na staroj lokaciji u novom renoviranom prostoru u neposrednoj blizini upravne zgrade.

više » Novosti

Najčešća pitanja i odgovori 13.07.2018

Slijedom primjene nove Odluke o cjeniku javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada na kućne adrese naših korisnika dostavljene su Izjave o načinu korištenja javne usluge, a slijedom čega su uslijedila brojna pitanja.

više » Novosti RJ Čistoća

Obavijest 12.07.2018

Obavještavamo cijenjene korisnike da se zbog tehničkih razloga danas neće vršiti odvoz komunalnog otpada i to sa područja naselja Mugeba, Fuškulin, Jasenovica, Ćuši, St. Bečić i St. Ciprijan.

više » Novosti RJ Čistoća

Pušteni u rad novi uređaji za naplatu parkiranja otvorenih parkirališta 07.07.2018

S ciljem jednostavnijeg korištenja usluga te konstantnog rada na podizanju standarda, trgovačko društvo Usluga Poreč d.o.o. početkom srpnja pustilo je u rad nove uređaje za naplatu parkiranja. Novi uređaji postavljeni su na najfrekventnije lokacije s aspekta prometa u mirovanju i to u ulici Rade Končara, Turističko šetalište te u Zagrebačkoj ulici. Novost koju donose novi uređaji svakako je mogućnost plaćanja putem bankovnih kartica uz već postojeće opcije koje uključuju kovanice i novčanice.

više » Novosti RJ Parkirališta

ISTINA O ONEČIŠĆENJU GRADSKIH PLAŽA 30.06.2018

Nastavno na optužbe o ekološkom onečišćenju plaža Grada Poreča izjavljene na Gradskom vijeću,kategorički odbacujemo sve navedene tvrdnje smatrajući da su proizašle iz nepoznavanja procesa rada i pravila naše djelatnosti.

više » Novosti RJ Čistoća

Početak rada parkirališta ‘ Vrtovi ‘ 23.06.2018

Obavještavaju se građani da se parkiralište 'Vrtovi' sa danom 24.06.2017. godine stavlja ponovno u funkciju za korištenje. Trenutačno su u tijeku završni radovi na postavljanju automatskog sustava kontrole i naplate parkirališta, postavljanje prometne i ostale signalizacije te uređenje same površine za prihvat vozila. Nakon višemjesećnih pregovora sa Ministarstvom državne imovine, postignut je dogovor te su time ispunjeni svi uvjeti za normalno funkcioniranje predmetnog parkirališta.

više » Novosti RJ Parkirališta

Natječaj za radna mjesta na određeno vrijeme 22.06.2018

  Natječaj za radna mjesta na određeno vrijeme

više » Novosti RJ Čistoća

Postupanje s komunalnim otpadom – upute i pojašnjenja 21.06.2018

Obaviještavamo cijenjene korisnike da je sukladno Zakonu o održivom gospodarenju otpadom, Uredbi o gospodarenju komunalnim otpadom te Odluci o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada na području jedinice lokalne samouprave, propisana obveza za davatelja usluge, odnosno društva Usluga Poreč d.o.o. i korisnika usluga.

više » Novosti

Automatizacija te uvođenje naplate na alternativnom parkiralištu „Vindija“ 19.06.2018

Obavještavaju se građani da su radovi na automatizaciji alternativnog parkirališta Vindija završeni, te je od 17.06.2017. uvedena naplata.

više »