Arhiva vijesti

Zaštita bilja na javnim zelenim površina grada Poreča – Parenzo 26.09.2021

Obavještavamo sve građane da će se u periodu od 20.09. do 25.09. 2021. godine u kasnijim večernjim satima vršiti zaštita bilja na javnim zelenim površinama grad Poreča – Parenzo i to prema slijedećem rasporedu:

više »

Natječaj za radno mjesto na određeno vrijeme 16.09.2021

Natječaj za radno mjesto na određeno vrijeme od 06.09.2021. Usluga Poreč d.o.o.  

više »

POČETKOM LISTOPADA KORISNICI USLUGE POREČ DOBIVAJU KOMUNALNU USLUGU NA RAZINI EUROPSKIH STANDARDA 07.09.2021

Podjelom gotovo 30 000 spremnika za odvojeno prikupljanje otpada na području grada Poreča i općine Višnjan svim korisnicima biti će omogućeno odvajanje otpada na samom kućnom pragu. Nakon što je tijekom svibnja izvršena podjela individualnih spremnika za odvojeno sakupljanje papira i kartona, plastične i staklene ambalaže za korisnike sa područja općina Tar-Vabriga. Vrsar, Funtana, Vižinada, Kaštelir-Labinci i Sv. Lovreč u zajedničkoj koordinaciji djelatnika općina i Usluge Poreč d.o.o., početkom listopada slijedi nastavak podjele spremnika na području grada Poreča i općine Višnjan.

više » Novosti RJ Čistoća

USLUGA POREČ BESPOVRATNIM SREDSTVIMA EU DO NOVOG KOMUNALNOG VOZILA ZA ODVOJENO PRIKUPLJANJE OTPADA 31.08.2021

U nazočnosti direktora Fonda za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti Siniše Kukića i direktora komunalnog poduzeća Usluga Poreč, Milana Lakovića izvršena je jučer službena primopredaja novog komunalnog vozila, čija je nabava realizirana bespovratnim sredstvima koja se dodjeljuju za projekte koji se financiraju iz EU Fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020.

više »

ODLIČNA SURADNJA SA KORISNICIMA TIJEKOM IMPLEMENTACIJE SUSATAVA ODVOJENOG PRIKUPLJANJA OTPADA NA KUĆNOM PRAGU 06.08.2021

Od jeseni nastavak implementacije ovog učinkovitog sustava. Tijekom mjeseca svibnja započela je ključna faza novog sustava prikupljanja otpada, a to je odvojeno prikupljanje komunalnog otpada na samom obračunskom mjestu korisnika usluge, odnosno na kućnom pragu. Naime, prema točno utvrđenom rasporedu korisnici s područja općina Funtana, Kaštelir, Lovreč, Vižinada, Tar i Vrsar od svibnja odvojeno prikupljaju i predaju komunalni otpad u za to predviđene i dodijeljene spremnike ili vrećice.

više » Novosti

PODIZANJE RAZINE SIGURNOSTI U PJEŠAČKOJ ZONI 25.06.2021

Početak turističke sezone ujedno znači i povećani priljev gostiju, turista i posjetitelja u Poreč, a osobito povećanje vidljivo je na području pješačkih zona. Pješačke zone grada Poreča većim dijelom smještene su na području stare jezgre grada, gdje se posebno u ljetnim mjesecima, aktiviraju značajna kretanja i potrebe budući upravo tu velik broj ljudi boravi, obavlja nekakvu djelatnost ili provodi vrijeme. Takve aktivnosti iziskuju zaštitu povijesne jezgre ali i postizanje sigurne i kvalitetne pješačke komunikacije.

više » Novosti RJ Parkirališta

NASTAVLJAMO KONTINUIRANO PRATITI SITUACIJU NA TERENU I PRILAGOĐAVATI SE POTREBAMA GRAĐANA 25.06.2021

Odvojeno prikupljanje otpada ključni je korak u procesu recikliranja otpada. Upravo je to razlog zbog kojeg je Usluga Poreč fokusirana na najefikasnije načine odvojenog prikupljanja otpada. U gradu Poreču trenutno su implementirana tri načina odvojenog prikupljanja otpada - putem vlastitih, individualnih spremnika koji je ujedno i najefikasniji, reciklažnih dvorišta te putem zelenih otoka koji su dio prijelazne faze prema individualnim spremnicima.

više » Novosti

KREĆE USLUGA PRIJEVOZA ROBE U STAROJ JEZGRI GRADA 17.06.2021

Obavještavaju se svi zainteresirani korisnici da od ponedjeljka 21.06.2021. godine započinjemo sa pružanjem komunalne usluge prijevoza robe u pješačkoj zoni odnosno dostave robe trgovinama i ugostiteljskim objektima u starogradskoj jezgri grada.

više » Novosti RJ Parkirališta

USLUGA POREČ DJECI PODIJELILA DRUGI DIO EDUKATIVNE BOJANKE „FANI I FLEKICA“ 17.06.2021

Djeci porečkih vrtića i nižih razreda osnovnih škola ovih je dana uručen drugi dio edukativne bojanke/slikovnice komunalne tvrtke Usluga Poreč. Nova slikovnica donosi priču o djevojčici Fani, a nosi naziv „Fani spašava Flekicu“ i nastavak je prve priče iz knjižice koju su porečki mališani dobili prije otprilike mjesec dana.

više » Novosti

Natječaj za radna mjesta na određeno vrijeme 11.06.2021

Natječaj za radna mjesta na određeno vrijeme Usluga Poreč d.o.o.

više »