Arhiva vijesti

Natječaj za radna mjesta na određeno vrijeme 23.05.2017

Natječaj za radna mjesta na određeno vrijeme – radnik II, vozač II, pometač II

više »

Obavijest o početku radova na Velikom gradskom parkiralištu i parkiralištu Vrtovi 20.05.2017

Obavještavaju se građani da dana 23.05.2016. godine započinju radovi na uvođenju novog sustava kontrole i naplate parkiranja na Velikom gradskom parkiralištu u predviđenom trajanju od 30 dana. Zbog dinamike i zahtjevnosti planiranih radova, pojedini ulazni i izlazni terminali će tokom dana biti povremeno zatvoreni za promet. Novi sustav zamijenit će postojeće beskontaktne kartice, a samo korištenje parkirališta automatizirat će se na način očitavanja registarskih oznaka vozila svih korisnika.

više » Novosti RJ Parkirališta

Natječaj za radna mjesta na određeno vrijeme 14.04.2017

Natječaj za radna mjesta na određeno vrijeme

više »

Primjena Zakona o pogrebničkoj djelatnosti 07.04.2017

Dana 07. travnja 2015. godine na snagu će stupiti novi Zakon o pogrebničkoj djelatnosti (NN 36/2015), a koji između ostalog u članku 8. stavak 1. prva alineja propisuje što se smatra pogrebničkom djelatnosti: preuzimanje i prijevoz umrle osobe ili posmrtnih ostataka od mjesta smrti, odnosno mjesta na kojem se nalazi umrla osoba ili posmrtni ostaci do nadležne patologije, sudske medicine, groblja, krematorija, zračne luke, autobusnog kolodvora, željezničkog kolodvora, pomorske ili riječne luke i ostalih terminala za prijevoz putnika ili robe, poslovnog prostora pogrebnika ili drugih mjesta određenih posebnim zakonom.

više » Novosti RJ Pogrebne usluge

U nedjelju 12. ožujka 2017. – blagoslov novoizgrađenog dijela porečkog Gradskog groblja 31.03.2017

Poštovani sugrađani, obavještavamo Vas da će se dana 12. ožujka 2017. godine na Kvaternu nedjelju u 15:00 sati, u crkvi na porečkom groblju služiti Sveta misa. Nakon završetka Svete mise uslijediti će blagoslov novoizgrađenog dijela porečkog Gradskog groblja. Blagoslovu će prisustvovati biskup porečko-pulski Monsinjor Dražen Kutleša i porečki župnik gospodin Milan Zgrablić sa svojim suradnicima. Pozivaju se svi sugrađani da svojim dolaskom uveličaju ovu svečanost.

više » Novosti RJ Pogrebne usluge

Natječaj za radna mjesta na određeno vrijeme 22.03.2017

Natječaj za radna mjesta na određeno vrijeme   

više »

Blagoslovljen novoizgrađeni dio porečkog Gradskog groblja 13.03.2017

Na Kvaternu nedjelju, 12. ožujka 2017. godine blagoslovljen je novoizgrađeni dio porečkog Gradskog groblja, kojemu je prethodila Sveta misa u crkvi na samom groblju, a koju je predvodio Biskup porečko-pulski Monsinjor Dražen Kutleša uz porečkog župnika Milana Zgrablić.

više » Novosti RJ Pogrebne usluge

Natječaj za prodaju osnovnih sredstava 16.02.2017

Natječaj za prodaju osnovnih sredstava

više »

Natječaj za radno mjesto na određeno vrijeme – Mehaničar II ili Autoelektričar II 09.02.2017

II Natječaj – Mehaničar II ili Autoelektričar II        

više »

Eko akcija sakupljanja krupnog otpada 07.02.2017

Komunalno poduzeće Usluga Poreč d.o.o. od ponedjeljka, 13. veljače započinje sa eko akcijama proljetnog čišćenja na području Grada Poreča, općina Funtana, Kaštelir- Labinci, Sv. Lovreč, Tar- Vabriga, Višnjan, Vižinada i Vrsar.

više » Novosti RJ Čistoća