Arhiva vijesti

Natječaj za radna mjesta na određeno vrijeme 16.08.2019

Natječaj za radna mjesta na određeno vrijeme Usluga Poreč d.o.o.

više »

“ABECEDA” ODLAGANJA OTPADA 08.08.2019

Obavještavaju se cijenjeni korisnici  da je Usluga Poreč d.o.o. na svojim stranicama objavila malu,  ali vrlo korisnu „abecedu“  odlaganja otpada. Ovo je još jedna u nizu brošura koja našim korisnicima može poslužiti ako imaju nedoumice oko odlaganja otpada.

više » Novosti

POZIV STANOVNICIMA NASELJA ČERVAR-PORAT NA INFORMATIVNO-EDUKATIVNI SASTANAK O GOSPODARENJU OTPADOM 02.08.2019

Ovim putem pozivamo stanovnike naselja Červar Porat na informativno - edukacijski sastanak na temu održivog gospodarenja otpadom odnosno zbrinjavanja otpada. Sastanak će se održati u srijedu, 07.08.2019.g. s početkom u 10.00 sati u prostorijama mjesnog odbora.

više » Novosti RJ Čistoća

PRIOPĆENJE SA INFORMATIVNOG SASTANKA ODRŽANOG U OBRTNIČKOM DOMU POREČ 01.08.2019

U utorak, 30. srpnja je na inicijativu Udruženja obrtnika Poreč u Obrtničkom domu Poreč održan informativni sastanak na temu zbrinjavanja otpada u starogradskoj jezgri grada Poreča. Poziv za sudjelovanje bio je upućen ugostiteljima koji obavljaju svoje djelatnosti u starogradskoj jezgri s ciljem što bolje implementacije novog sustava zbrinjavanja otpada.

više » Novosti RJ Čistoća

Usluga Poreč predstavila rezultate svojih aktivnosti za prvu polovicu godine: PRATIMO, RJEŠAVAMO, NASTAVLJAMO! 19.07.2019

Kao što je javnost već upoznata u cijeloj Hrvatskoj, pa tako i Poreču te cijeloj Istri na snazi je novi zakon o gospodarenju otpadom koji je određen od strane Europske unije i koji postavlja visoke standarde za razvrstavanjem i odlaganjem otpada na lokalnoj razini. Cilj novog sustava gospodarenja otpadom je u prvom redu smanjenje količine otpada, što se postiže odvojenim sakupljanjem i recikliranjem te izgraditi sustav koji će biti ekološki prihvatljiviji, koji će se temeljiti na strategiji i planovima gospodarenja otpadom te koji će biti održiv i u skladu sa zakonskom regulativom Europske unije.

više » Novosti

Obavijest o provođenju zaštite ukrasnog bilja 13.07.2019

Nastavno na obavijest od 05.07.2019. za radove na zaštiti ukrasnog bilja na javnim površina Grada Poreča, ovim putem obavještavamo građene da su se isti odgodili zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, te se nastavljaju prema slijedećem rasporedu :

više » Novosti RJ Hortikultura

Obavijest o provođenju zaštite ukrasnog bilja 11.07.2019

Dana 08.07.2019. godine u večernjim satima nastavljaju se radovi na zaštiti ukrasnog bilja na javnim zelenim površinama na području grada Poreča. Skrećemo pozornost građanima za dodatni oprez, odnosno da se tijekom izvođenja radova ne zadržavaju u blizini te ne diraju tretirane površine.

više » Novosti RJ Hortikultura

Natječaj za odabir najuređenijeg mjesnog odbora, najuređenije okućnice, najljepšeg balkona i najuređenijeg poslovnog prostora 30.06.2019

Turistička zajednica Grada Poreča objavljuje Natječaj "DODIR LEPTIRA" za odabir najuređenijeg mjesnog odbora, najuređenije okućnice, najljepšeg balkona i najuređenijeg poslovnog prostora na području Grada Poreča - Parenzo.

više »

OBVEZA IZDAVANJA E-RAČUNA OD 01.07.2019. 13.06.2019

Ovim putem obavještavamo dobavljače da 01.07.2019. godine stupa na snagu obveza izdavanja elektroničkih računa prema obvezniku javne nabave i to za sve robe, usluge i radove koji su nabavljeni u postupcima javne nabave, uključujući i jednostavne nabave, te nabave putem narudžbenica.

više » Novosti

Zaštita kestena na javnim zelenim površinama 06.06.2019

Ovim putem obavještavamo sve građane da će se dana 06.06.2019. godine u večernjim satima započeti sa radovima zaštite kestena na javnim zelenim površinama na području grada Poreča.

više » Novosti