Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Mjesni odbor Joakim Rakovac: Velika vikend akcija čišćenja šupa, drvarnica i tavanskih prostora
Share icon
Podjeli
Objavljeno 20.03.2014.

Mjesni odbor Joakim Rakovac i komunalno poduzeće Usluga Poreč d.o.o. ovog vikenda od petka 21. ožujka do nedjelje 23. ožujka 2014. godine organiziraju akciju čišćenja šupa, drvarnica i tavanskih prostorija. Cilj ove akcije je raščistiti šupe, drvarnice i tavanske prostorije jer unutar starogradske jezgre i užeg centra grada opasnost od požara je visoka zbog velikog broja zgrada koje imaju drvene međukatne i krovne konstrukcije.

Akcija je započela prošlog vikenda postavljanjem velikih kontejnera za glomazni otpad u naselju Bolnica i djelom u užem centru grada, a nove lokacije za postavljanje kontejnera su sljedeće:

  1. Ulica Otokara Keršovanija
  2. Ulica G. Caprin
  3. Nikole Tesle u pješačkoj zoni
  4. Obala M.Tita na proširenju ispred gradske kavane
  5. Obala M. Laginje do Talijanske škole Bernardo Parentin
Zbog nemogućnosti postavljana kontejnera unutar starogradske jezgre i pješačke zone, za potrebe stanovnika bit će organiziran jedan do dva manja teretna vozila koji će prometovati unutar grada i omogućiti građanima da direktno na kamione odlažu otpad. Planiran dan za ovu akciju je subota, 22. ožujak od 8 do 12 sati.

Molimo građane da se za detaljnije informacije obrate predsjedniku Mjesnog odbora Kristijanu Žužiću na službeni broj mobitela 091 452 0097, Vilijamu Banko poslovođi Usluge Poreč na 091 431 0029 ili Rikardu Grubica zamjeniku voditelja pometanja na 091 431 0059.

Uprava Društva

    Arrow pointing up