Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Obavijest stanarima ulica Jože Šuran i Otokar Keršovani
Share icon
Podjeli
Objavljeno 18.07.2008.

Obavještavamo cijenjene građane, pravne i fizičke osobe ulica Jože Šuran i Otokar Keršovani da je temeljem zauzetog stava službi Grada Poreča nadležnih za komunalne poslove i Usluge Poreč, zabranjeno u predmetnim ulicama na javnim površinama kolnika i nogostupa  držati spremnike za otpad.

Molimo korisnike usluga odvoza komunalnog otpada da svoje spremnike  koje imaju u poslovnim prostorima i stanovima pripreme za pražnjenje u kasno večernjim satima  , te da nakon pražnjenja iste sklone unutar prostora kojeg koriste. Pražnjenje spremnika za otpad u predmetnim ulicama obavlja se temeljem objavljenog ljetnog i zimskog rasporeda odvoza otpada. Podrobnije informacije o rasporedu odvoza smeća možete dobiti u nadležnim službama Usluge Poreč  na tel.  052/431-003  (int.br. 1 ) ili na web stranicama www.usluga.hr

Spremnici za otpad koji će se na javnim površinama nalaziti poslije 9,00 sati bit će temeljem naloga Komunalnog redarstva  Grada Poreča uklonjeni.

Molimo sve korisnike naših usluga da se pridržavaju uputa iz ove obavijesti.

Skrećemo pažnju da je zabranjeno  kartonski otpad odlagati u spremnike za komunalni otpad, kao i na javnim površinama. Kartonski otpad možete sami odlagati u sabirni centar za kartonsku ambalažu u ulici N.Tesle 11 – bivša tvornica ribe „Školjka“. Za veće količine kartonske ambalaže, nakon što ste je uredno presložili, možete naručiti uslugu odvoza kod Usluge Poreč.  

Isto tako molimo  sve građane da  komunalni otpad uredno odlaže u spremnike spakiran u najlonske vreće, kako bi se spriječilo rasipanje  otpada po spremnicima.

Posebno navodimo da je zabranjeno u spremnike za komunalni otpad odlagati razna ulja i tekućine, žar, otpadni građevni materijal, baterije, akumulatore, otpad iz mesnica i ribarnica, granje i zeleni otpad iz vrtova i parkova, tehnološki i opasni otpad.

 

Zahvaljujemo na suradnji i poštivanju navedenih uputa.

Uprava Društva

    Arrow pointing up