NaslovnaVijestiOčekujemo gužvu na parkiralištima

Očekujemo gužvu na parkiralištima

Samo strpljivo – poštovani sugrađani i dragi nam gosti,  molimo Vas za malo strpljenja

Poštovani sugrađani i dragi nam gosti!

 

  Vjerujemo da ste svi Vi dobro i pravovremeno informirani o manifestacijama koje će se krajem ove sedmice održavati u našem Gradu.

  Auto moto show, Cvjetni vikend i finale Svjetskog streličarskog kupa biti će sigurno u centru Vaše pažnje i znatiželje.

  Obzirom da se Auto moto show održava na velikom gradskom parkiralištu svima nam je jasno da ćemo kao građani i gosti osjećati izvjestan nedostatak parkirnih mjesta. No, kako uvijek pa tako  i sada potrebno će nam biti malo više uvažavanja i strpljenja prilikom traženja parkirnog mjesta za "kućnog ljubimca".

  Gradska vlast u dobroj namjeri da svojim građanima omogući trenutke zadovoljstva i zabave, svjesna je da ćemo se susresti sa tim poteškoćama, pa je dala instrukciju za ponašanje Komunalnom poduzeću Usluga koja se sastoji u slijedećem:

–       za dane 18.,19. i  20.travnja neće se naplaćivati parkiranje na otvorenim gradskim parkiralištima,

–       na parkiralištu kod OŠ Poreč uvesti će se kontrola ulaska i izlaska vozila bez naplate parkiranja sa namjerom da se autobusi upute radi iskrcavanja i ukrcaja putnika na autobusnu stanicu  te će se prednost parkiranja dati osobnim automobilima,

–       dana 17.travnja dignuti će se rampa na ulazu i izlazu na parkiranje kod Općinskog suda i omogućiti će se slobodno parkiranje osobnim automobilima.

 

Uz ispriku za eventualne neplanirane poteškoće i uz ženju da svatko od Vas pronađe bar dio ugođaja i zabave svima Vama želimo ugodan Vikend. 

 

Uprava Društva!

Dokumenti