Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Peti sajma cvijeća otvorio svoja vrata
Share icon
Podjeli
Objavljeno 21.04.2012.

Peti porečki cvjetni vikend otvoren je danas u sportskoj dvorani „Veli Jože“ . Sajam cvijeća otvorio je gradonačelnik Edi Štifanić , nakon čega je uslijedio nastup najmlađih Porečkih mališana  iz dječjih vrtića.

Sajam je okupio 35 izlagača iz cijele Istre koji na svojim štandovima nude razno  cvjetno bilje, trajnice, ljetnice za balkone i okućnice , opremu za vrtove, aranžmane za razne prigode  vjenčanja, krštenja, krizme i sl. Pored održavanja sajma postavljena je i izložba slika na temu cvijeća u prostorima Doma umirovljenika .

Ove godine sajamska ponuda obogaćena  je  i  novitetima kao na primjer  ponudama kozmetičkih proizvoda na biljnoj bazi . Nezaobilazni učesnici sajma  kao i svih dosadašnjih sajmova  su  predstavnici Društva invalida Grada Poreča,  koji su i ove godine dokazali kako se sa puno entuzijazma i volje može dati doprinos cjelokupnoj ponudi. Poseban doprinos u organizaciji sajma dala su naši građani kao i  Srednja škola „Mate Balota“ koja je  na današnji dan potpisala kumstvo sa komunalnim poduzećem Usluga Poreč.d.o.o.

Svečana dodjela nagrada za  najljepši cvjetni aranžman, za najljepši  štand  te za  najljepši likovni uradak na temu cvijeća uručiti će se  sutra prilikom zatvaranja cvjetnog sajma u 18,00 sati.

    Arrow pointing up