NaslovnaVijestiRJ ČISTOĆA – novi samopodizač

RJ ČISTOĆA – novi samopodizač

Informacija o nabavci novih specijalnih komunalnih vozila u 2005. godini
Jučer 18. svibnja 2005. godine temeljem prošle godine započete akcije nabavke novih vozila isporučeno nam je od strane «BENUSSI» d.o.o. Fažana i posljednje vozilo «samopodizač» sa nadogradnjom «ATRIK» za podizanje i prijevoz velikih kontejnera od 5,00 i 7,00 m3, čime je kompletirana ovogodišnja nabavka specijalnih vozila za odvoz smeća.

Kako je već ranije javnost obaviještena«Usluga Poreč» d.o.o. Poreč je, temeljem prošle godine raspisanog natječaja, u 2004. i 2005. godini upotpunila vozni park sa ukupno 7 specijalnih komunalnih vozila za prijevoz komunalnog otpada i fekalija.
U 2004. godini isporučena su nam dva komunalna vozila «smećara», jedan samopodizač za velike kontejnere od 5,oo i 7,oo m3, jedno vozilo za skupljanje otpada i pranje kontejnera te fekaljera od 13,oo m3.
Ove nu nam godine, sve na osnovu prošlogodišnje započete akcije, isporučena još dva vozila i to: jedan «smećar» te kako je ranije istaknuto jedan samopodizač.
Novim vozilima zamijenjen je u dobroj mjeri izuzetno stari vozni park Usluge, te možemo slobodni istaknuti da u turističku sezonu 2005. ulazimo puno spremniji u odnosu na prethodne godine.

Uprava Društva

Dokumenti