NaslovnaVijestiRJ “PARKIRALIŠTE” – Pušta se u rad rampni sustav ulazno-izlazni terminal u pješačkoj zoni III – Partizanska ulica

RJ “PARKIRALIŠTE” – Pušta se u rad rampni sustav ulazno-izlazni terminal u pješačkoj zoni III – Partizanska ulica

Sutra, utorak 12.09.2006. godine, pušta se u rad rampni sustav ulazno -izlazni terminal u pješačkoj zoni III na dijelu Trga Joakima Rakovca omeđenog ulicom M. Županića i Partizanskom ulicom.
Sutra, 12.09.2006. godine, pušta se u rad rampni sustav ulazno – izlazni terminal u pješačkoj zoni III na dijelu Trga Joakima Rakovca omeđenog ulicom M. Županića i Partizanskom ulicom. Rampni sustav bi trebao pojednostaviti i ubrzati protok vozila. Djelatnici parkinga Usluga biti će na raspolaganju na ulazu prvih dana, te pratiti rad novoinstaliranog sustava. Stari korisnici RF kartica moći će koristiti kartice i na novom sustavu. Novo postavljeni terminal postati će dio objedinjenog sustava za kontrolu ulaza i prometovanja, te video nadzora pješačkih zona grada Poreča.
Mole se korisnici tog prolaza da se jave u ured parkirališta Usluge Poreč d.o.o., kako bi regulirali potrebne obaveze i ostvarili pravo ulaska u taj dio pješačke zone sukladno novom Pravilniku o načinu odobravanja ulaska u pješačke zone.

Dokumenti