Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Usluga Poreč počela s postavljanjem polupodzemnih spremnika za prikupljanje otpada u gradskim naseljima, investicija vrijedna preko 450 tisuća kuna
Share icon
Podjeli
Objavljeno 07.01.2019.
spremnici Cervar Porat2

Usluga Poreč započela je sa ugradnjom polupodzemnih spremnika za prikupljanje miješanog komunalnog i selektiranog otpada u porečkom naselju Červar Porat, nakon čega slijedi postavljanje u ostalim gradskim naseljima. Postavljanje spremnika odvija se na način da se na jednom mjestu postavi set od četiri spremnika – po jedan za miješani komunalni otpad zapremnine 5m³, te po jedan spremnik za plastičnu ambalažu, papir i staklenu ambalažu, svi zapremnine po 3m³.

Na spremnicima za miješani komunalni otpad bit će postavljeni otpadomjeri. Riječ je o uređaju koji će služiti kao poklopac za spremnike za miješani komunalni otpad, koji će biti zaključan i neće se moći otvoriti bez odgovarajuće kartice koju će dobiti svi građani koji budu spremnike koristili.

Ukupno će se postaviti 29 setova spremnika, 13 u Červar Portu, od kojih je više od polovine već postavljeno, nakon čega slijedi postavljanje još njih 16 po naseljima Mate Balote,u ulicama Rajka Stipe, Massa Lombarda, dijelu naselja Čimižin (Rovinjska ulica i Pazinska ulica), te u dijelu naselja Poreč jug (ulica I. Lole Ribara i Trg Kneza Branimira).

Završetak postavljanja spremnika u svim naseljima predviđen je u ožujku ove godine, a riječ je o investiciji vrijednoj 457.223 kuna (bez PDV-a). Sve informacije o postavi spremnika mogu se dobiti na broj telefona 091/4343322 ili e-mail: jugoslav.visic@usluga.hr

Spremnici Cervar Porat3
spremnici Cervar Porat
novi spremnici
Spremnici
    Arrow pointing up