Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
USLUGA POREČ POZIVA GRAĐANE - RIJEŠITE SE GLOMAZNOG OTPADA POTPUNO BESPLATNO!
Share icon
Podjeli
Objavljeno 03.12.2019.
Glomazni

Pozivamo sve građane i korisnike naših usluga da se potpuno besplatno riješe glomaznog otpada iz svojih kućanstava. Svi korisnici komunalnih usluga tvrtke Usluga Poreč d.o.o. imaju pravo jednom godišnje na besplatno skupljanje i odlaganje glomaznog otpada s kućnog praga. Fizičke osobe, odnosno kućanstva imaju pravo jednom godišnje potpuno besplatno zatražiti odvoz 3m3 glomaznog otpada.

Pozivom na broj 052/555-728 korisnici naručju baju koju djelatnici Usluge Poreč d.o.o. dovoze na kućnu adresu, te istu uklanjaju i odvoze nakon što je baja napunjena. Osim toga, naši korisnici ostvaruju pravo na odlaganje iste količine otpada na reciklažnom dvorištu, također bez dodatne naknade.

Ovim putem želimo naglasiti da građevinski otpad, odnosno šuta (žbuka, dijelovi zidova, betona, keramičkih pločica, crjepova i sl.) ne spada u kategoriju glomaznog otpada te će se odvoz takve vrste otpada iz napunjenih spremnika dodatno naplaćivati.  Naime, riječ je o otpadu koji Usluga Poreč mora dalje zbrinuti na način da ga predaje ovlaštenom sakupljaču takve vrste otpada te se ta usluga dodatno naplaćuje.

Ipak, ukoliko ne znate što sa takvim otpadom, možete ga dovesti na naše reciklažno dvorište na Košambri ali u maksimalnoj količini od 400 kilograma koje sva kućanstva imaju pravo jednom godišnje odložiti potpuno besplatno.

Vjerujemo da svi zajedno želimo ljepši i čišći Poreč, bez glomaznog i građevinskog otpada na javnim površinama, livadama i našim šumama. Iskoristite besplatne usluge, riješite se otpada iz svog kućanstva!

Glomaznix
Glkmaziy
    Arrow pointing up