Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Akcident – oštećenje tlačnog cjevovoda CS Park Olge Ban u Poreču
Share icon
Podjeli
Objavljeno 26.04.2013.
IMG_0042

Na lokaciji rotora u ulici Nikole Tesla u Poreču, u trupu prometnice u ulici Nikole Tesle došlo je do oštećenja tlačnog cjevovoda Crpne stanice “Park Olge Ban”, kanalizacijskog objekta sustava javne odvodnje Poreč Sjever.

Obavještavamo cijenjeno građanstvo da će  «Usluga Poreč» d.o.o. izvoditi  radove na popravku tlačnog cjevovoda fekalne kanalizacije u Poreču, na rubnom dijelu rotora Nikola Tesla na ulazu u prometni trak u rotor iz pravca Policijske postaje dana 26. travnja 2013. godine, u vremenu od 09,00 do 16,00 sati.

U ovoj izvanrednoj situaciji – Akcidentu, promet kroz kružno rasrižje – “Rotor Nikola Tesla” odvijati će se jednosmjerno u ulici Nikola Tesla od pravca Policijske postaje preko suprotnog traka rotora prema Mlinskoj ulici,. Iz Partizanske ulice biti će zabranjen smjer  prema ulici Nikole Tesla i biti će usmjeren prema Mlinskoj ulici , a promet iz Grada biti će usmjerem prema Mlinskoj I Partizanskoj ulici, sve odgovarajućom signalizacijom .

Radove na dogradnji kanalizacijske mreže izvoditi će građevinski obrt iz Poreča, radovi se predviđaju završiti do 16,00 sati.

Zahvaljujemo građanima na razumijevanju.

 

IMG_0053
    Arrow pointing up