Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Djelatnici Hortikulture Usluge Poreč i Operative Odvodnje Poreč d.o.o. preselili u novouređene prostore
Share icon
Podjeli
Objavljeno 24.09.2014.
Kosambra 1

U ponedjeljak 22. rujna održano je otvorenje novouređenih prostorija u sklopu odlagališta komunalnog otpada Košambra. Radovi na preuređenju postojeće djelomično izgrađene građevine započeti koncem lipnja ove godine privedeni su kraju, te je dobiven novi višenamjenski prostor ukupne korisne površine od 111,04 m2. Djelatnici Organizacijske jedinice Hortikultura koji su do sada koristili neadekvatne prostorije u centru grada (kod TUŠ A. Štifanića ) danas su preselili na Košambru gdje im je osiguran skladišni prostor za strojeve u kojem će biti i radiona za sitne popravke, višenamjenska prostorija za okupljanje djelatnika i prostorija za presvlačenje sa kupaonicom.

I djelatnici Operative Odvodnje Poreč d.o.o. dobili su svoj  prostor za potrebe održavanja koordinacijskih sastanaka, okupljanje, presvlačenje i objedovanje.

Za potrebe Voditelja kanalizacije, Pomoćnika voditelja uređaja i Voditelja hortikulture uređen je uredski prostor sa svom pripadajućom kancelarijskom opremom.

Ovim  zahvatom doprinijelo se da djelatnici OJ Hortikulture i djelatnici Operative Odvodnje Poreč d.o.o., koji do sada nisu imali adekvatne radne prostorije, dobiju vrlo kvalitetan radni prostor te u konačnici  znatno poboljšane  uvjete za rad.

Uprava Društva

                              

Kosambra 2
Dokumenti
File iconFile icon
24.09.2014.
Otvorenje hale Košambra -web
    Arrow pointing up