NaslovnaVijestiNovosti RJ ČistoćaSpremnici u obliku životinja za najmlađe

Spremnici u obliku životinja za najmlađe

| Novosti RJ Čistoća

Da bi odvajanje otpada bilo zabavno najmlađima, u sklopu ovogodišnje obnove spremnika, nabavljeni su spremnici za odvojeno sakupljanje iz programa Životinje - žabice, medvjedići i dupini, a koji su svojim oblikom prilagođeni upravo djeci. Iste su početkom tjedna djelatnici Usluge Poreč d.o.o. podijelili zainteresiranim vrtićima, školama i drugim ustanovama.

Da bi odvajanje otpada bilo zabavno najmlađima, u sklopu ovogodišnje obnove spremnika, nabavljeni su spremnici za odvojeno sakupljanje iz programa Životinje – žabice, medvjedići i dupini, a koji su svojim oblikom prilagođeni upravo djeci. Iste su početkom tjedna djelatnici Usluge Poreč d.o.o. podijelili zainteresiranim vrtićima, školama i drugim ustanovama.

Tako su vesele životinje razveselile  učenike TOŠ- SEI  B. Parentin, OŠ Vrsar, OŠ Tar- Vabriga, djecu iz dječjeg vrtića Crvenkapica, 101 Dalmatinac, Tići- Funtana. Osim u vrtićima i školama životinjice će razveseliti i posjetitelje Zdravog grada, Doma zdravlja, Društva naša djeca Poreč, te djecu na dječjim igralištima u St. Vergotini, Kadumima, Buićima i plaži Sv.Martin.

Ukupna vrijednost investicije iznosi 130.536,00 kn, a nabavu je u visini od 40% sufinancirao Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Cilj ove nabave je pomoć odgajateljima i učiteljima u osiguranju sredstava za veselo razvrstavanje i edukaciju najmlađih o odvajanju otpada i recikliranju.

Kako najmlađi najlakše usvajaju korisne navike vjerujemo da će im i ovi spremnici biti poticaj za nastavak njihovog učenja.

Usluga Poreč d.o.o.

7 6
5 4
3 1
2

 

Dokumenti