Obavijesti

Zamjena naplatne kućice na parkiralištu kod osnovne škole Poreč 24.02.2020

Obavještavamo korisnike parkirališta kod Osnovne škole Poreč da od sutra, 25.02.2020. godine započinju radovi na zamjeni postojeće naplatne kućice. Ista će biti zamijenjena novom, modernijom i funkcionalnijom, a sve u cilju unapređenja usluge kao i poboljšanja samih uvjeta rada za djelatnike Društva. Radovi se planiraju okončati do kraja tjedna, a za vrijeme izvođenja radova na dijelu parkirališta biti će postavljena privremena prometna regulacija pri čemu molimo sve korisnike za poštivanje iste kao i na pojačan oprez.

više ›››

Prometovanje gradskom rivom 21.02.2020

Nastavno na obavijest od 11. veljače 2020. godine, a vezano za izdavanje odnosno korištenje identifikacijskih kartona za sve korisnike koji imaju važeća odobrenja za prometovanje na području gradske rive i to na dijelu pješačke zone II gdje se trenutno odvijaju radovi, ovim putem još jednom molimo korisnike koji imaju pravo na spomenute kartone da iste preuzmu u Uredu za kosnike Usluge Poreč na adresi Mlinska 1, u radnom vremenu od 07:00 do 14:00 sati.

više ››› Novosti RJ Parkirališta

Obavijest 11.02.2020

U tijeku su radovi na uređenju Gradske rive i to na dijelu Pješačke zone II i rezerviranih parkirališta, pa ovim putem obavještavamo korisnike koji imaju važeća odobrenja za prometovanje na prethodno navedenim područjem da se jave u Ured za korisnike Usluge Poreč te preuzmu svoje identifikacijske kartone, a sve kako bi se prometovanje i zadržavanje vozila moglo kontrolirati u periodu neaktivnosti sustava automatske kontrole prometovanja.

više ››› Novosti RJ Parkirališta

Obavijest 02.01.2020

Obavještavamo cijenjene korisnike da se od 06.01.2020.g. počinje primjenjivati novi plan prikupljanja miješanog komunalnog otpada te papira i kartona. Mole se svi korisnici da u dane prikupljanja kako miješanog komunalnog otpada tako i papira i kartona, spremnike postave do 06:00 sati na najbližu dostupnu javnu površinu kako bi pražnjenje spremnika bilo izvršeno.

više ››› Novosti RJ Čistoća

Od nove godine na snagu stupaju promjene u načinu korištenja parkirališta u gradu 27.12.2019

Ovim putem obavještavamo naše sugrađanke i sugrađane da od 01. siječnja 2020. na snagu stupaju promjene po pitanju parkiranja u gradu. Promjene uključuju novu raspodjelu ulica po zonama, izmjenu razdoblja naplate parkiranja, vrijeme naplate parkiranja te promjenu cijena parkiranja, ponajprije satnog parkiranja po zonama. Jedan dio promjena obuhvaća i godišnje pretplate, a najviše iz razloga jer smo sukladno Zakonu o komunalnom gospodarstvu bili dužni odvojiti parkirališta koja su u vlasništvu Društva od onih koju su u vlasništvu Grada ili nekih trećih osoba.

više ››› Novosti RJ Parkirališta

Podzemni spremnici na gradskoj rivi 11.12.2019

Ovim putem želimo obavijestiti sve naše korisnike da zbog radova na uređenju gradske rive, podzemni spremnici koji se nalaze na tom dijelu, točnije kod carinskog gata neće se moći koristi. Ovih dana postojeći spremnici će se ukloniti ali Projektom uređenja gradske rive predviđeno je postavljanje dva nova seta podzemnih spremnika za što treba pričekati završetak radova.

više ››› Novosti RJ Čistoća

Obavijest 14.11.2019

Obavještavaju se korisnici zatvorenih parkirališta da se sutra, 15. studenog 2019. zatvara alternativno parkiralište „Vrtovi“. Molimo korisnike navedenog parkirališta da svoja vozila premjeste na jedno od ostalih zatvorenih gradskih parkirališta.

više ››› Novosti RJ Parkirališta

Ovoj tjedan radovi na zaštiti ukrasnog bilja na području grada 21.10.2019

Obavještavamo građane da danas 21. listopada započinju radovi na zaštiti ukrasnog bilja na području grada koji će trajati sve do četvrtka 24. listopada. Radovi će se odvijati po sljedećem rasporedu: 21. 10. – zaštita crnike u ul. I.L. Ribara, A. Butorca, Š. Paje, Partizanskoj te na relaciji od HEP-a do trga J. Rakovca; 22. 10. – zaštita albicije, murve, javora, ukrasne šljive u Vukovarskoj i Partizanskoj ulici te na području i oko Velikog gradskog parkirališta; 23. 10. – zaštita palmi na području rive i marine te 24. 10. – zaštita palmi u ul. V. Gortana

više ››› Novosti RJ Hortikultura

Zatvaranje Velikog gradskog parkirališta od 10.10.2019. do 13.10.2019. 09.10.2019

Obavještavamo cijenjene građane da će od sutra, 10.10.2019. do 13.10.2019. (nedjelja), Veliko gradsko parkiralište biti zatvoreno za sve korisnike zbog potrebe pripreme i održavanja manifestacije „20. Rally Poreč 2019.“. Mole se korisnici da u navedenom periodu koriste parkiralište Vrtovi te parkiralište kod Osnovne škole.

više ››› Novosti RJ Parkirališta

Radovi na zaštiti ukrasnog bilja na javnim zelenim površinama 09.10.2019

Obavještavamo građane da će se dana 09. na 10 listopad 2019. izvoditi radovi zaštite ukrasnog bilja na javnim zelenim površinama, i to na: rotor Aquacolos, rotor Špadići, rotor Kukci, rotor Portun, rotor Vodopija, rotor Vranići, rotor Bašarinka te park Olge Ban

više ›››