Obavijesti

Natječaj za radna mjesta na određeno vrijeme 24.04.2019

više ›››

Obavijest – Informacija o radu Ureda za korisnike Usluge Poreč d.o.o. 16.04.2019

Poštovani korisnici, Ovim putem Vas obavještavamo o novom radnom vremenu Ureda za korisnike, a koje vrijedi od 16.04.2019. godine. S obzirom da su pred nama uskršnji blagdani i prvomajski praznici, a gdje se očekuje velik broj korisnika, te kako bi svima omogućili mogućnost dobivanja potrebnih informacija što po pitanju gospodarenja otpadom, a što po pitanju usluga parkiranja, Ured za korisnike biti će otvoren i naredne tri ( 3 ) subote ( 20.04., 27.04. i 04.05. )

više ››› Novosti RJ Parkirališta

Otvaranje parkirališta Vrtovi 15.04.2019

Nakon dobivene Odluke o davanju na uporabu nekretnina u k.o. Poreč te potpisivanja Ugovora o uporabi nekretnine Broj: 239-03/2019 sa Ministarstvom državne imovine, ovim putem se obavještavaju svi korisnici zatvorenih parkirališta da se danas 15.04.2019. godine ( Ponedjeljak ) otvara alternativno parkiralište „Vrtovi“, a koje će biti otvoreno za korištenje sve do 15.11.2019. godine, sukladno prednje spomenutom Ugovoru i Odluci.

više ››› Novosti RJ Parkirališta

Uvođenje novog sustava kontrole ulaska u pješačke zone 02.04.2019

Obavještavamo cijenjene vlasnike vozila sa odobrenjem prometovanja pješačkom zonom Grada Poreča – Parenzo kako je u toku uvođenje novog sustava automatiziranog upravljanja i kontrole prolaza pješačkim zonama, a koji se temelji na principu očitanja registarskih oznaka vozila – LPR.

više ››› Novosti RJ Parkirališta

Radovi na obnovi sustava ulazno-izlazne kontrole u pješačke zone u centru grada 25.03.2019

Kao što je i početkom mjeseca najavljeno, krenulo se sa izvođenjem radova na obnovi sustava ulazno izlazne kontrole prometovanja te zamjeni terminala i uvođenju automatiziranog upravljanja prometom pješačkim zonama na području grada. Kako bi se predmetni radovi mogli izvoditi, postojeći sustav automatiziranog upravljanja bilo je potrebno staviti van funkcije, a slijedom čega su uočene brojne zloupotrebe slobodnog prolaza na terminalima.

više ››› Novosti RJ Parkirališta

Obavijest 06.03.2019

Obavještavamo cijenjene građane da će se u toku mjeseca ožujka i travnja na lokalnom radiju – Radio centru, svaki petak u terminu između 10:00 i 10:30 sati emitirati emisije u kojima će se iznositi edukativne informacije o gospodarenju otpadom te sve aktivnosti koje društvo Usluga Poreč d.o.o. provodi s ciljem što uspješnije implementacije novog sustava gospodarenja otpadom.

više ››› Novosti RJ Čistoća

Plan prikupljanja miješanog komunalnog otpada te papira i kartona 04.02.2019

Obavještavaju se korisnici da sa 05.02.2019.g. započinje novi plan prikupljanja miješanog komunalnog otpada te papira i kartona.

više ››› Novosti RJ Čistoća

Obavijest – nastavak rada mobilnog reciklažnog dvorišta 18.01.2019

U sklopu organizacije i uspostave novog sustava gospodarenja otpadom na području na kojemu društvo Usluga Poreč d.o.o. obavlja javnu uslugu prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada, ovim putem obavještavamo sve korisnike usluge da od ponedjeljka 21. siječnja mobilno reciklažno dvorište nastavlja s radom.

više ››› Novosti RJ Čistoća

Obavijest 04.01.2019

Obavještavamo sve korisnike kojima su dodijeljeni novi spremnici za odvojeno prikupljanje otpada (papir) u naseljima Finida, Novo naselje, naselja Poreč jug, naselje Bolnica i Čimižin da će se pražnjenje istih vršiti svaki drugi ponedjeljak, a počevši od dana 07.01.2019.g.

više ››› Novosti RJ Čistoća

Obavijest 31.12.2018

Obavještavaju se svi korisnici javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada da je jednom u kalendarskoj godini omogućeno korištenje besplatnog spremnika za glomazni otpad.

više ››› Novosti RJ Čistoća