Obavijesti

Obavijest o načinu prometovanja novom pješačkom zonom u dijelu ulice Špadići 19.08.2019

Odlukom Grada Poreča – Parenzo dio ulice Špadići od Šetališta Antona Restovića do kućnog broja 6 proglašeno je zonom ograničenog prometa odnosno pješačkom zonom. Iz tog razloga ugrađeni su rampni terminali čime se omogućava kontroliran i ograničen pristup tom dijelu ulice. Puštanje u rad rampnih terminala predviđeno je za petak 23. kolovoza 2019. godine.

više ››› Novosti RJ Parkirališta

Obavijest o načinu prometovanja novom pješačkom zonom u dijelu Prvomajske ulice 01.08.2019

Odlukom Grada Poreča – Parenzo dio Prvomajske ulice od raskrižja sa ulicom Vladimira Gortana do pješačkog mosta proglašeno je zonom ograničenog prometa odnosno pješačkom zonom. Iz tog razloga ugrađen je automatski podizni stupić čime se omogućava kontroliran i ograničen pristup tom dijelu ulice. Puštanje u rad podiznog stupića predviđeno je za utorak 06. kolovoza 2019. godine.

više ››› Novosti RJ Parkirališta

Početak ljetnog perioda naplate na uličnim parkiralištima i početak rada alternativnog parkirališta Vindija 30.05.2019

Obavještavaju se građani da od dana 01.06.2019. godine počinje ljetni period naplate na otvorenim parkiralištima, a sve sukladno Odluci o porezima Grada Poreča-Parenzo (Službeni glasnik Grada Poreča-Parenzo broj 18/17 i 05/18).

više ››› Novosti RJ Parkirališta

Podjela spremnika za miješani komunalni otpad 30.04.2019

Obavještavaju se korisnici da će nastavak podjele individualnih i zajedničkih spremnika za miješani komunalni otpad započeti 02.05.2019. godini u općini Vrsar - Orsera. S obzirom da se u užem centru naselja Vrsar vrši ugradnja polupodzemnih spremnika podjela individualnih i zajedničkih spremnika vršiti će se samo na području izvan starogradske jezgre naselja Vrsar, te u pripadajućim naseljima općine. Po završetku radova na ugradnji polupodzemnih spremika oni korisnici koji budu koristili takve spremnike u svojim poštanskim sandučićima dobiti će odgovarajuće kartice.

više ››› Novosti RJ Čistoća

Otvaranje parkirališta Vrtovi 15.04.2019

Nakon dobivene Odluke o davanju na uporabu nekretnina u k.o. Poreč te potpisivanja Ugovora o uporabi nekretnine Broj: 239-03/2019 sa Ministarstvom državne imovine, ovim putem se obavještavaju svi korisnici zatvorenih parkirališta da se danas 15.04.2019. godine ( Ponedjeljak ) otvara alternativno parkiralište „Vrtovi“, a koje će biti otvoreno za korištenje sve do 15.11.2019. godine, sukladno prednje spomenutom Ugovoru i Odluci.

više ››› Novosti RJ Parkirališta

Uvođenje novog sustava kontrole ulaska u pješačke zone 02.04.2019

Obavještavamo cijenjene vlasnike vozila sa odobrenjem prometovanja pješačkom zonom Grada Poreča – Parenzo kako je u toku uvođenje novog sustava automatiziranog upravljanja i kontrole prolaza pješačkim zonama, a koji se temelji na principu očitanja registarskih oznaka vozila – LPR.

više ››› Novosti RJ Parkirališta

Radovi na obnovi sustava ulazno-izlazne kontrole u pješačke zone u centru grada 25.03.2019

Kao što je i početkom mjeseca najavljeno, krenulo se sa izvođenjem radova na obnovi sustava ulazno izlazne kontrole prometovanja te zamjeni terminala i uvođenju automatiziranog upravljanja prometom pješačkim zonama na području grada. Kako bi se predmetni radovi mogli izvoditi, postojeći sustav automatiziranog upravljanja bilo je potrebno staviti van funkcije, a slijedom čega su uočene brojne zloupotrebe slobodnog prolaza na terminalima.

više ››› Novosti RJ Parkirališta

Obavijest 06.03.2019

Obavještavamo cijenjene građane da će se u toku mjeseca ožujka i travnja na lokalnom radiju – Radio centru, svaki petak u terminu između 10:00 i 10:30 sati emitirati emisije u kojima će se iznositi edukativne informacije o gospodarenju otpadom te sve aktivnosti koje društvo Usluga Poreč d.o.o. provodi s ciljem što uspješnije implementacije novog sustava gospodarenja otpadom.

više ››› Novosti RJ Čistoća

Plan prikupljanja miješanog komunalnog otpada te papira i kartona 04.02.2019

Obavještavaju se korisnici da sa 05.02.2019.g. započinje novi plan prikupljanja miješanog komunalnog otpada te papira i kartona.

više ››› Novosti RJ Čistoća

Obavijest – nastavak rada mobilnog reciklažnog dvorišta 18.01.2019

U sklopu organizacije i uspostave novog sustava gospodarenja otpadom na području na kojemu društvo Usluga Poreč d.o.o. obavlja javnu uslugu prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada, ovim putem obavještavamo sve korisnike usluge da od ponedjeljka 21. siječnja mobilno reciklažno dvorište nastavlja s radom.

više ››› Novosti RJ Čistoća