Obavijesti

Otvara se i alternativno parkiralište Vrtovi 17.07.2020

Kao što je bilo i najavljeno sutra, 18.07.2020. godine otvara se za sve korisnike i alternativno parkiralište Vrtovi. Ministarstvu državne imovine upućen je zahtjev za korištenjem državnih zemljišta, a na kojima se proteklih godina u svrhu rasterećenja prometa i organizacije dodatnih parkirališnih mjesta u jeku turističke sezone organizira alternativno parkiralište Vrtovi.

više ››› Novosti RJ Parkirališta

Gradska tržnica Poreč ponovo otvorena nedjeljom 28.05.2020

Temeljem Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 26.05.2020. godine Gradska tržnica Poreč ponovo radi i nedjeljom, pa tako već od ove nedjelje 31. svibnja otvara svoja vrata za sve kupce i posjetitelje.

više ››› Novosti RJ Tržnica i Poslovni prostori

Obavijest 27.04.2020

Obavještavamo sve naše korisnike da u srijedu, 29.04.2020.g. započinje pranje individualnih spremnika za miješani komunalni otpad. Pranje spremnika vršiti će se u dane redovnog odvoza miješanog komunalnog otpada iz Vaše ulice ili naselja, a isto se obavlja pomoću specijalnog komunalnog vozila za pranje spremnika.

više ››› Novosti RJ Čistoća

Nastavak pranja i dezinfekcije javnih površina 20.03.2020

Dragi sugrađani, Kao što smo i ranije obavijestili, a sve s ciljem prevencije širenja zaraze virusom COVID – 19, Usluga Poreč nastavlja sa pranjem i dezinfekcijom ulica i javnih površina i to najfrekventnijih područja užeg centra grada te mjesnih centara.

više ›››

Pranje i dezinfekcija ulica i podzemnih spremnika 18.03.2020

Zbog izvanrednih okolnosti uzrokovane epidemijom virusa COVID-19, a u cilju sprječavanja širenja bolesti i zaštite naših građana Usluga Poreč d.o.o. od sutra 19.03.2020. godine započinje s pranjem i dezinfekcijom ulica i javnih površina i to najfrekventnijih područja užeg centra grada te mjesnih centara.

više ›››

Rad reciklažnog dvorišta i mobilnog reciklažnog dvorišta 17.03.2020

Zbog aktualne situacije i pojačanih preventivnih mjera zaštite od koronavirusa (COVID-19) obavještavamo sve naše korisnike usluga da od sutra, 18.03.2020. godine dolazi do promjene rada reciklažnog dvorišta na Košambri. Novo radno vrijeme reciklažnog dvorište je od ponedjeljka do subote od 10:00 sati do 17:00 sati. Također, a s ciljem sprečavanja daljnjeg širenja virusa obustavlja se rad mobilnog reciklažnog dvorišta. Sakupljanje i odvoz miješanog komunalnog otpada te selektivnog otpada i dalje se vrši prema uobičajenom planu i programu.

više ›››

Zamjena naplatne kućice na parkiralištu kod osnovne škole Poreč 24.02.2020

Obavještavamo korisnike parkirališta kod Osnovne škole Poreč da od sutra, 25.02.2020. godine započinju radovi na zamjeni postojeće naplatne kućice. Ista će biti zamijenjena novom, modernijom i funkcionalnijom, a sve u cilju unapređenja usluge kao i poboljšanja samih uvjeta rada za djelatnike Društva. Radovi se planiraju okončati do kraja tjedna, a za vrijeme izvođenja radova na dijelu parkirališta biti će postavljena privremena prometna regulacija pri čemu molimo sve korisnike za poštivanje iste kao i na pojačan oprez.

više ›››

Prometovanje gradskom rivom 21.02.2020

Nastavno na obavijest od 11. veljače 2020. godine, a vezano za izdavanje odnosno korištenje identifikacijskih kartona za sve korisnike koji imaju važeća odobrenja za prometovanje na području gradske rive i to na dijelu pješačke zone II gdje se trenutno odvijaju radovi, ovim putem još jednom molimo korisnike koji imaju pravo na spomenute kartone da iste preuzmu u Uredu za kosnike Usluge Poreč na adresi Mlinska 1, u radnom vremenu od 07:00 do 14:00 sati.

više ››› Novosti RJ Parkirališta

Obavijest 11.02.2020

U tijeku su radovi na uređenju Gradske rive i to na dijelu Pješačke zone II i rezerviranih parkirališta, pa ovim putem obavještavamo korisnike koji imaju važeća odobrenja za prometovanje na prethodno navedenim područjem da se jave u Ured za korisnike Usluge Poreč te preuzmu svoje identifikacijske kartone, a sve kako bi se prometovanje i zadržavanje vozila moglo kontrolirati u periodu neaktivnosti sustava automatske kontrole prometovanja.

više ››› Novosti RJ Parkirališta

Obavijest 02.01.2020

Obavještavamo cijenjene korisnike da se od 06.01.2020.g. počinje primjenjivati novi plan prikupljanja miješanog komunalnog otpada te papira i kartona. Mole se svi korisnici da u dane prikupljanja kako miješanog komunalnog otpada tako i papira i kartona, spremnike postave do 06:00 sati na najbližu dostupnu javnu površinu kako bi pražnjenje spremnika bilo izvršeno.

više ››› Novosti RJ Čistoća