NaslovnaObavijestiNovosti RJ ParkiralištaObavijest o načinu prometovanja novom pješačkom zonom u dijelu Prvomajske ulice

Obavijest o načinu prometovanja novom pješačkom zonom u dijelu Prvomajske ulice

Odlukom Grada Poreča – Parenzo dio Prvomajske ulice od raskrižja sa ulicom Vladimira Gortana do pješačkog mosta proglašeno je zonom ograničenog prometa odnosno pješačkom zonom. Iz tog razloga ugrađen je automatski podizni stupić čime se omogućava kontroliran i ograničen pristup tom dijelu ulice. Puštanje u rad podiznog stupića predviđeno je za utorak 06. kolovoza 2019. godine.

Kao i kod svih ostalih pješačkih zona, korisnici privatnih i poslovnih prostora unutar nove pješačke zone imati će mogućnost stalnog pristupa i to putem daljinskog otvaranja podiznog stupića.

S obzirom da je Pravilnikom Grada upravljanje pješačkom zonom dodijeljeno trgovačkom društvu Usluga Poreč d.o.o., ovim putem pozivamo sve zainteresirane korisnike da pristupe u naš Ured za korisnike kako bi ostvarili mogućnost prometovanja te kako bi ih upoznali sa načinom rada.

Kod predaje  zahtjeva nužno je donijeti na uvid prometne dozvole vozila, kao i osobnu iskaznicu, odnosno odgovarajući izvadak iz registra za pravne osobe. Nastavno na zaprimljene zahtjeve svi će zainteresirani korisnici biti povratno obaviješteni o eventualnom prihvaćanju odnosno odbijanju istih po dobivanju suglasnosti Upravnog odjela za komunalni sustav Grada Poreča – Parenzo.

Za sve upite i informacije možete kontaktirati Ured za korisnike na broj 052/429-238.

Usluga Poreč d.o.o.