NaslovnaObavijestiNovosti RJ ParkiralištaObavijest o načinu prometovanja novom pješačkom zonom u dijelu ulice Špadići

Obavijest o načinu prometovanja novom pješačkom zonom u dijelu ulice Špadići

Odlukom Grada Poreča – Parenzo dio ulice Špadići od Šetališta Antona Restovića do kućnog broja 6 proglašeno je zonom ograničenog prometa odnosno pješačkom zonom. Iz tog razloga ugrađeni su rampni terminali čime se omogućava kontroliran i ograničen pristup tom dijelu ulice. Puštanje u rad rampnih terminala predviđeno je za petak 23. kolovoza 2019. godine.

Kao i kod svih ostalih pješačkih zona, korisnici privatnih i poslovnih prostora unutar nove pješačke zone imati će mogućnost stalnog pristupa i to korištenjem magnetnih RFID kartica.

S obzirom da je Pravilnikom Grada upravljanje pješačkom zonom dodijeljeno trgovačkom društvu Usluga Poreč d.o.o., ovim putem pozivamo sve zainteresirane korisnike da pristupe u naš Ured za korisnike kako bi ostvarili mogućnost prometovanja te kako bi ih upoznali sa načinom rada.

Kod predaje  zahtjeva nužno je donijeti na uvid prometne dozvole vozila, kao i osobnu iskaznicu, odnosno odgovarajući izvadak iz registra za pravne osobe. Nastavno na zaprimljene zahtjeve svi će zainteresirani korisnici biti povratno obaviješteni o eventualnom prihvaćanju odnosno odbijanju istih po dobivanju suglasnosti Upravnog odjela za komunalni sustav Grada Poreča – Parenzo.

Za sve upite i informacije možete kontaktirati Ured za korisnike na broj 052/429-238.

Usluga Poreč d.o.o.