NaslovnaObavijestiNovosti RJ ParkiralištaObavijest o početku radova na Velikom gradskom parkiralištu i parkiralištu Vrtovi

Obavijest o početku radova na Velikom gradskom parkiralištu i parkiralištu Vrtovi

Obavještavaju se građani da dana 23.05.2016. godine započinju radovi na uvođenju novog sustava kontrole i naplate parkiranja na Velikom gradskom parkiralištu u predviđenom trajanju od 30 dana. Zbog dinamike i zahtjevnosti planiranih radova, pojedini ulazni i izlazni terminali će tokom dana biti povremeno zatvoreni za promet. Novi sustav zamijenit će postojeće beskontaktne kartice, a samo korištenje parkirališta automatizirat će se na način očitavanja registarskih oznaka vozila svih korisnika.

Istodobno započinju radovi i na uvođenju novog sustava kontrole i naplate parkiranja na parkiralištu Vrtovi u trajanju od 20 dana. Postojeći ulaz i izlaz u vrijeme odvijanja radova biti će zatvoren dok će u isto vrijeme biti omogućen privremeni pomoćni. Trenutačni način kontrole i naplate na parkiralištu putem parkomata zamijenit će se novim automatiziranim sustavom zatvorenih parkirališta putem ulazno izlaznih terminala.

Za očekivati je da će ulazak i izlazak sa navedenih parkirališta biti usporen te ovim putem molimo sve građane za razumijevanje i strpljenje kao i poštivanje privremene regulacije prometa na ulazu i izlazu sa parkirališta.

O svim dodatnim aktivnostima i potrebnim informacijama Usluga Poreč d.o.o. će pravovremeno i redovito obavještavati javnost putem svojih web stranica.

Za sve informacije možete se obratiti na dežurni broj telefona 091/431-0078 ili 429-234.

Usluga Poreč d.o.o.