NaslovnaObavijestiNovosti RJ ParkiralištaOd nove godine na snagu stupaju promjene u načinu korištenja parkirališta u gradu

Od nove godine na snagu stupaju promjene u načinu korištenja parkirališta u gradu

Ovim putem obavještavamo naše sugrađanke i sugrađane da od 01. siječnja 2020. na snagu stupaju promjene po pitanju parkiranja u gradu. Promjene uključuju novu raspodjelu ulica po zonama, izmjenu razdoblja naplate parkiranja, vrijeme naplate parkiranja te promjenu cijena parkiranja, ponajprije satnog parkiranja po zonama. Jedan dio promjena obuhvaća i godišnje pretplate, a najviše iz razloga jer smo sukladno Zakonu o komunalnom gospodarstvu bili dužni odvojiti parkirališta koja su u vlasništvu Društva od onih koju su u vlasništvu Grada ili nekih trećih osoba.

Promjenama koje uvodimo u sustav parkinga cilj nam je osigurati bolje uvijete parkiranja, ponajprije za naše građane koji se ovim uslugama najviše koriste. Kao što i uvijek ističemo, sav prihod koji ostvarimo nakon navedenih izmjena i usklađenja preusmijerit ćemo na povećanje parkirališnih kapaciteta, kupnju nove i sanaciju postojeće opreme, a sve u cilju poboljšanja naših usluga za građane Poreča.

Naši korisnici godišnjih pretplata svoje trenutačno važeće pretplate mogu i dalje koristiti po istim uvjetima sve do isteka valjanosti kupljene pretplate.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno se možete obratiti našim službama osobno u Uredu za korisnike, Mlinska 1, putem e-maila: usluga@usluga.hr ili na broj telefona 052/429-237.

Usluga Poreč d.o.o.