NaslovnaObavijestiNovosti RJ ParkiralištaPočinje ljetni režim ulaska u pješačke zone

Počinje ljetni režim ulaska u pješačke zone

Obavještavaju se korisnici magnetnih kartica za ulaz u pješačke zone Grada Poreča – Parenzo, da 10.04.2017. g. stupa na snagu ljetni režim prometovanja pješačkim zonama.

Stanarima tog dijela grada biti će omogućen ulaz u Pješačku zonu II ( rampa na Narodnom trgu ) od 00:00 do 17:00 sati, dok će u Pješačku zonu I ( starogradska jezgra ) ulaz biti omogućen dva puta tjedno, kao što je određeno Pravilnikom o načinu odobravanja ulaska u pješačku zonu ( Službeni glasnik Grada Poreča-Parenzo 06/2014 ).

Sa navedenim danom započeti će i pojačana kontrola prometovanja vozila, stoga se mole svi korisnici da se pridržavaju propisanih pravila.

Nadalje, obavještavaju se građani da od istog dana ulazak u Pješačku zonu II (rampa na Narodnom trgu) više neće biti slobodan u periodu od 16:00 do 06:00 sati, sukladno Odluci o izmjeni Odluke o uređenju prometa na području Grada Poreča (Službeni glasnik Grada Poreča-Parenzo 02/2009), već će prolaz na navedenom terminalu biti dozvoljen isključivo korisnicima magnetnih kartica sa pravom ulaska u Pješačku zonu.

Usluga Poreč d.o.o.