Aktualne vijesti

KONTINUIRANO ULAGANJE U INFRASTRUKTURU

Radovi na uredu groblja i porečke ribarnice u punom su jeku, otvaranja uskoro

KREĆE PODJELA SPREMNIKA ZA STAKLENU AMBALAŽU U OPĆINI TAR-VABRIGA

Od ponedjeljka 16.05.2022.g. započinje podjela spremnika za staklenu ambalažu u Općini Tar-Vabriga. Preuzimanje spremnika vrši se prema sljedećem planu:

KREĆE PODJELA SPREMNIKA ZA STAKLENU AMBALAŽU U OPĆINI FUNTANA – FONTANE

Od utorka 17.05.2022.g. započinje podjela spremnika za staklenu ambalažu u Općini Funtana-Fontane. Preuzimanje spremnika vrši se prema sljedećem planu:

KREĆE PODJELA SPREMNIKA ZA STAKLENU AMBALAŽU U OPĆINI VRSAR-ORSERA

Od ponedjeljka 16.05.2022.g. započinje podjela spremnika za staklenu ambalažu u Općini Vrsar-Orsera. Preuzimanje spremnika za pojedina naselja vrši se prema sljedećem planu:

KREĆE PODJELA SPREMNIKA ZA STAKLENU AMBALAŽU-GRAD POREČ-PARENZO

Od ponedjeljka 16.05.2022.g. započinje podjela spremnika za staklenu ambalažu (kanti) za sva naselja u sklopu grada Poreča-Parenzo. Preuzimanje spremnika vrši se prema sljedećem planu:

USLUGA POREČ KRENULA JE S POJAČANIM AKTIVNOSTIMA USUSRET SEZONI

Usluga Poreč novim sustavom gospodarenja otpadom omogućila ugostiteljima dodatne odvoze otpada, osigurala spremnike za staklenu ambalažu i glomazni otpad, pojačala akcije čišćenja ulica i trgova

U TIJEKU JE PROLJETNO UREĐIVANJE GRADA

Zelene gradske površine cvjetaju zahvaljujući djelatnicima Hortikulture. Dolaskom sunčanog i toplog razdoblja, Usluga Poreč počela je s proljetnim uređivanjem grada i hortikulturnim radovima. U tijeku je intenzivna košnja zelenih površina i orezivanje stablašica, trajnica, grmlja i živice na različitim lokacijama na području Grada Poreča-Parenzo.

USLUGA POREČ PRIPREMA GRAD ZA TURISTIČKU SEZONU

Nabavljeno novo električno vozilo, četiri nova uređaja za naplatu parkiranja, pripremaju se uvjeti za otvaranje alternativnih parkirališta, a uskoro kreće i obnova horizontalne signalizacije

USLUGA POREČ OBILJEŽILA DAN PLANETA ZEMLJE: Održana je akcija čišćenja podmorja, edukacija mališana u vrtićima, a postavljeni su i punktovi koji informiraju građane

Zadaća svakog stanovnika Zemlje jest da svakodnevno brine o okolišu i zdravlju samog planeta. Da bi se dodatno educirali i osvijestili, na današnji dan obilježili smo Dan planeta Zemlje. Tim povodom, Usluga Poreč održala je raznovrsne aktivnosti kako bi potaknula građane na razmišljanje i brigu o planetu.

USLUGA POREČ PRIREĐUJE RAZLIČITE AKTIVNOSTI POVODOM DANA PLANETA ZEMLJE

Usluga Poreč povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje organizira akciju čišćenja podmorja i to sutra s početkom u 10 sati na dijelu gradske rive odakle polazi trajekt za otok. Na taj način žele se osvijestiti građani i potaknuti na pravilno odnošenje prema moru i ostalim prirodnim ljepotama.