Aktualne vijesti

Mobilna aplikacija „PayDo“ – novost u ponudi Usluge Poreč d.o.o.

Usluga Poreč d.o.o. od ovog ljeta omogućava svim korisnicima novu, besplatnu uslugu, kojom mogućnost korištenja parkinga postaje još jednostavnije i dostupnije. Radi se o novom obliku plaćanja parkinga putem brze i jednostavne aplikacije PayDo kojom se omogućava plaćanje parkiranja na području cijelog grada bez dodatnih troškova.

Carina Usluzi Poreč vratila 1,14 milijuna kuna naknade za Sportsku luku s pripadajućim kamatama

Glavna tema današnje konferencije bilo je Rješenje Ministarstva financija doneseno 16. travnja 2018. godine kojim je utvrđeno da se obvezniku Usluzi Poreč d.o.o. vraća uplaćena naknada za koncesiju za gospodarsko korištenje pomorskog dobra – sportske luke Poreč u iznosu od 1.142.462,18 kuna i pripadajuća zatezna kamata.

USLUGA POREČ d.o.o. i ODVODNJA POREČ d.o.o. doniraju sportskim udrugama iznos od 230.000,00 kuna

Kao prijašnjih godina i u 2018. godini trgovačka društva Usluga Poreč d.o.o. i Odvodnja Poreč d.o.o., sukladno svojim financijskim planovima, putem natječaja doniraju sportskim udrugama i klubovima grada Poreča-Parenzo iznos od 230.000,00 kuna i to Usluga Poreč 170.000,00 kuna i Odvodnja Poreč 60.000,00 kuna.

Pravilno odlaganje otpada

Potaknuti scenama pretrpanih kontejnera, otpada porazbacanog okolo postojećih kontejnera i kanti, nepropisno odloženog glomaznog otpada i još kojekakvog komunalnog nereda ovim putem želimo podsjetiti i potaknuti sve građane na pravilno postupanje prilikom odlaganja otpada.

Zamjena sezonskog cvijeća

Nakon što se početkom mjeseca započelo sa proljetnim uređenjem grada, ovih dana započela je i aktivnost intenzivnog uređenja cvjetnih gredica i cvjetnih korita te zamjena ocvalog zimskog cvijeća novim ljetnim cvijećem koje će svakako doprinijeti svježijem izgledu samog grada.

Usluga Poreč d.o.o. donirala turističko-ugostiteljsku školu Antona Štifanića Poreč sadnicama začinskog bilja

Tutističko-ugostiteljska srednja škola Antona Štifanića Poreč u sklopu svog školskog programa 19. i 20. travnja tradicionalno održava 16. Dane otvorene nastave tijekom kojih se školske aktivnosti održavaju na drugačiji način. Tema ovogodišnjih Dana je Volontiranje. Učenici prvih i trećih razreda danas su sa svojim profesorima očistili i uredili svoje školsko dvorište, a uz stručnu pomoć djelatnika Usluge Poreč d.o.o. zasadili i začinsko bilje.

Obnovljena Mjesna groblja Žbandaj i Baderna

Radovi na sanaciji Mjesnog groblja Žbandaj i Mjesnog groblja Baderna koji su započeti krajem prošle godine ovih su dana privedeni kraju.

Uređenje zelenih površina u punom je zamahu

Proljeće je stiglo pa se u korak s njime krenulo sa proljetnim radovima na uređenju gradskih zelenih površina grada Poreča – Parenzo. Na svim zelenim površinama i u gradskim parkovima užurbano se radi na poslovima orezivanja trajnica i stablašica prije kretanja proljetne vegetacije, vrši se prozračivanje i prihranjivanja travnjaka, uređuju se šume, grablja se, uređuju se cvjetne gredice i cvjetna korita koja krase tulipani, narcisi i zumbuli u raznim bojama kao i sadnice miozotisa – potočnice i belisa perenisa ili tratinčice, a ovih dana započela je i košnja javnih zelenih površina.

Potpisan ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji info-punkta, blagajne i javnog wc-a

U poslovnim prostorijama upravne zgrade Usluge Poreč d.o.o. potpisan je ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji postojeće poslovne građevine, info punkta i javnog WC na k.č.broj 405 k.o. Poreč od strane direktora Usluge Poreč d.o.o. Milana Lakovića i ovlaštenog predstavnika zajednice ponuditelja Gorana Bedrine, kao zastupnika izvođača radova Bedrina projekt d.o.o. Poreč, Instal d.o.o. Poreč i Astoria d.o.o. Poreč. Slijedom potpisa ugovora o izvođenju radova potpisan je i ugovor o stručnom nadzoru sa direktorom društva VTM d.o.o. Poreč, Armandom Benazićem.

Potpisan ugovor za izgradnju reciklažnog dvorišta na Košambri vrijedan 2,7 milijuna kuna

U Maloj vijećnici Grada Poreča-Parenzo danas, 22. veljače 2018., gradonačelnik Poreča Loris Peršurić potpisao je ugovor s izvođačem radova Vilijem Vivodom iz Ekspert gradnje d.o.o Buzet i stručnim nadzorom Dinom Ružićem iz Istra inženjeringa d.o.o. Poreč za izgradnju reciklažnog dvorišta na Košambri.

Stranica 1 od 16512345...102030...Zadnja »