NaslovnaVijestiNovosti RJ HortikulturaBožična jelka stigla u naš grad

Božična jelka stigla u naš grad

| Novosti RJ Hortikultura

Da naš grad diše i živi u božićnom duhu svjedočili smo i danas kada je u jutarnjim satima na Trg Joakima Rakovca dopremljena božićno – novogodišnja jelka. U sklopu već započetog blagdanskog uređenja grada red je došao i na postavljanje jelke na već tradicionalno mjesto u gradu. Postavljanjem lampica i ukrašavanjem trgova i ulica grada, znak je da su nam božićni i novogodišnji blagdani svakim danom sve bliži, a pomalo se već i osjeća poseban ugođaj koji nam oni donose.

Jelku visoku oko 14 metara gradu je ove godine donirao gospodin Darko Kadum dok je  besplatnu uslugu prijevoza i ove godine odradila firma Žužić d.o.o. iz Baderne. Jelku su postavili i okitili djelatnici Usluge Poreč d.o.o., a tako osvijetljena i okićena krasit će naš grad narednih mjesec dana i time doprinijeti blagdanskom ozračju.

Grad Poreč će u blagdanskom raspoloženju već tradicionaslno u tom periodu  ugostiti brojne domaće i strane goste koji će imati priliku uživati u nadolazećem Adventu koji je ove godine još bogatiji svojim brojnim  kulturnim, zabavnim, obrazovnim i svakako gastro  događanjima ali i ostalim manifestacijama u sklopu  božićnih i novogodišnjih blagdana.

Usluga Poreč d.o.o.

Dokumenti