NaslovnaVijestiČistoća Grada za Uskrs

Čistoća Grada za Uskrs

INFORMACIJA O PRIPREMAMA GRADA UOČI USKRSNIH BLAGDANA
Grad Poreč i komunalno poduzeće «Usluge Poreč» dogovorili su aktivnosti o povećanom stupnju održavanja čistoće uoči i za vrijeme Uskršnjih blagdana.

Grad Poreč preuzima obvezu osigurati uređenje gradilišta te čišćenje javnih površina gradilišta. Nakon asfaltiranja Narodnog trga i obale M. Tita Grad će osigurati preko izvođača radova čišćenje gradilišta nakon čega «Usluga» preuzima obvezu finalnog čišćenja uz pojačani program rada..

Planirano čišćenje javnih površina izvršiti će se u petak i subotu, 25. i 26. ožujka
strojnom pometačicom, strojnom peračicom te ručnim pometanjem.

Čišćenja tijekom ostalih dana vršiti će se temeljem zacrtanog programa strojnog i ručnog
pometanja i čišćenja.

Za Uskrsne blagdane, u nedjelju, u užem dijelu grada čišćenje javnih površina i odvoz komunalnog otpada vršit će se po posebnom programu rada za blagdan, dok se u ponedjeljak čišćenje javnih površina kao i odvoz komunalnog otpada vršiti po ustaljenom programu rada komunalnih djelatnosti čišćenja i odvoza.

Zbog održavanja svečane Skupštine Istarske županije, koja će se održati dana 30.ožujka 2005. godini u zgradi Istarske Sabornice u Poreču obala M.Laginje privremeno će se za dana 29. i 30 03. izvršiti izmještanje spremnika za otpad od 1100 lit sa lokacije kod Sabornice.

Uprava Društva

Dokumenti