Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Čistoća Grada za Uskrs
Share icon
Podjeli
Objavljeno 23.03.2005.

INFORMACIJA O PRIPREMAMA GRADA UOČI USKRSNIH BLAGDANA Grad Poreč i komunalno poduzeće «Usluge Poreč» dogovorili su aktivnosti o povećanom stupnju održavanja čistoće uoči i za vrijeme Uskršnjih blagdana.

Grad Poreč preuzima obvezu osigurati uređenje gradilišta te čišćenje javnih površina gradilišta. Nakon asfaltiranja Narodnog trga i obale M. Tita Grad će osigurati preko izvođača radova čišćenje gradilišta nakon čega «Usluga» preuzima obvezu finalnog čišćenja uz pojačani program rada.. Planirano čišćenje javnih površina izvršiti će se u petak i subotu, 25. i 26. ožujka strojnom pometačicom, strojnom peračicom te ručnim pometanjem. Čišćenja tijekom ostalih dana vršiti će se temeljem zacrtanog programa strojnog i ručnog pometanja i čišćenja.

Za Uskrsne blagdane, u nedjelju, u užem dijelu grada čišćenje javnih površina i odvoz komunalnog otpada vršit će se po posebnom programu rada za blagdan, dok se u ponedjeljak čišćenje javnih površina kao i odvoz komunalnog otpada vršiti po ustaljenom programu rada komunalnih djelatnosti čišćenja i odvoza.

Zbog održavanja svečane Skupštine Istarske županije, koja će se održati dana 30.ožujka 2005. godini u zgradi Istarske Sabornice u Poreču obala M.Laginje privremeno će se za dana 29. i 30 03. izvršiti izmještanje spremnika za otpad od 1100 lit sa lokacije kod Sabornice.

Uprava Društva

    Arrow pointing up