Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Cvjetni vikend 26. – 27. travanj
Share icon
Podjeli
Objavljeno 23.04.2014.
cvjetni-vikend2014-340x300

Od 26. do 27. travnja Poreč postaje cvjetno središte ovog kraja, a ovo je sedma godina za redom da se održava Cvjetni vikend.U dva dana sajma cvijeća posjetitelji će moći kupiti sadnice cvijeća, naučiti kako aranžirati i čuvati cvijeće, ali i uživati u različitim vrstama cvijeća.

Sajam cvijeća neće biti samo izložbeno prodajnog nego i humanitarnog karaktera. Naime, Društvo invalida iz Poreča prihode od proizvoda prodanih na sajmu donirat će potrebitima. Dva sajamska dana, subota i nedjelja, uz standardnu prodaju cvijeća obilježit će mnogobrojne i raznolike aktivnosti. Tako će se birati najljepše uređen štand, najljepši aranžman i najljepša slika. U subotu će se održati smotra učeničkih zadruga Istarske županije.

Očekuje se da će Cvjetni vikend privući mnogo posjetitelja. Za veliki broj dolazaka svakako je zaslužna i činjenica da se ulaz ne naplaćuje.

Cvjetni vikend na današnjoj tiskovnoj konferenciji u Maloj vijećnici predstavila je Nevia Poropat, rukovoditeljica RJ hortikulture komunalnog poduzeća Usluga. Otvorenje Cvjetnog vikenda bit će u subotu, 26. travnja u 9.00 sati u dvorani Veli Jože, gdje će nastupati djeca porečkih dječjih vrtića kao i učenici porečkih osnovnih škola. Sam prostor pomažu nam urediti učenici Srednje škole Mate Balote, kazala je Nevia Poropat, dodavši kako je partner sajma učenička zadruga „Parentino“ Poreč. Uz prigodan govor direktora komunalnog poduzeća Usluga Milana Lakovića, Cvjetni vikend otvorit će gradonačelnik Edi Štifanić.

Ova cvjetna manifestacija otvorena je u subotu od 9.00 do 19.00 i nedjelju od 9.00 do 17.00 sati, stoga  pozivamo sve  ljubitelje cvijeća da nas posjete i pronađu ponešto za svoje  vrtove i balkone.

Usluga Poreč

 

Dokumenti
File iconFile icon
23.04.2014.
Pozivnica za Cvjetni vikend
    Arrow pointing up