Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
CVJETNI VIKEND U POREČU 24. I 25. TRAVNJA 2010. GODINE
Share icon
Podjeli
Objavljeno 21.04.2010.

Poštovane sugrađanke i sugrađani, dragi posjetitelji, pod pokroviteljstvom Grada Poreča, suorganizatora i u organizaciji komunalnog društva Usluga Poreč d.o.o., prema već najavljenom terminu  24 . i 25. travnja 2010. godine održati  će se manifestacija pod nazivom "Cvjetni vikend u Poreču".

Manifestacija je izložbeno - prodajnog i natjecateljskog karaktera.

Prijavljeno je tridesetak izlagača i proizvođača cvijeća , opreme za uređenje vrtova, okućnica, terasa i balkona pretežno sa područja Istarske županije.

Iz prodajnog programa izdvajamo :

CVIJEĆE  (balkonsko cvijeće, cvijeće za gredice, ukrasno bilje, sobno bilje, trajnice, bonsaie, kaktuse,proizvode od lavande)

OPREMU ZA UREĐENJE INTERIJERE I EKSTERIJERA :

( fontane, prezentacija sustava automatskog polijevanja, posude za cvijeće)

RAZNE DEKORACIJE  ( vaze od raznih materijala  staklo , keramika  , slike sa cvjetnim motivima, keramika sa cvjetnim motivima, aranžmani sa rezanim cvijećem, aranžmani od umjetnog cvijeća).

 

Među izlagačima i proizvođačima naći će se  Srednja škola Mate Balota Poreč - poljoprivredno usmjerenje sa svojim vlastitim proizvodima ,  također poseban značaj samoj manifestaciji dati će Društvo invalida Poreč , Likovna udruga Poreč  i  URIOS Poreč  koji  će prezentirati svoj rad.

 

Što se tiče natjecateljskih disciplina, komisija sastavljena od strane organizatora ocjenjivati će najljepše uređeni prodajno izložbeni štand, te najljepši cvjetni aranžman sa rezanim cvijećem.

 

Pozivamo sve drage sugrađane da dođu u dvoranu Veli Jože, da spoje ugodno sa korisnim, te da pronađu nešto za uređenje svojih okućnica, terasa i balkona na jednom mjestu.

 

Za sve moguće upite na raspolaganju Vam stoji Rukovoditelj RJ Hortikultura  - organizator komunalnog društva Usluge Poreč na  broj telefon  091/421-55-00 ili  052/431-003 .

 

 Uprava Društva

    Arrow pointing up