Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
CVJETNI VIKEND U POREČU
Share icon
Podjeli
Objavljeno 05.04.2011.

U organizaciji komunalnog poduzeća Usluga Poreč d.o.o., a pod pokroviteljstvom Grada Poreča, manifestacija Cvjetni vikend 2011. održati će se 16.  i 17.  travnja u sportskoj dvorani Veli Jože.

Ovogodišnja manifestacija prema pristiglim prijavama okupiti će oko tridesetak izlagača pretežno sa područja Istarske županije.

 

U ponudi će se naći sve potrebno za hortikulturno uređenje interijera i eksterijera: ljetnice, trajnice, ukrasno drveće i grmlje, sadnice maslina i jagoda, aromatično i začinsko bilje, posude i supstrati za cvijeće, sredstva za zaštitu i prihranu bilja, proizvodi od lavande, meda i bobičastog voća, kao i aranžmani od rezanog i umjetnog cvijeća.

 

Dvodnevna manifestacija biti će već tradicionalno natjecateljskog te humanitarnog karaktera zahvaljujući Društvu invalida iz Poreča i Likovnoj udruzi Poreč.

 

A Likovna udruga Poreč ovogodišnjoj cvjetnoj manifestaciji dati će i poseban doprinos na način da će u Galiji biti postavljena izložba radova na temu cvijeća. Izložba će biti otvorena tjedan dana i to svaki dan od 9 do 12 sati, te od 16 do 19 sati.

 

Isto tako, samu manifestaciju obogatiti će i nesebični doprinos naših sugrađana koji se uključuju i na razne načine pomažu oko same organizacije manifestacije, kao i doprinos djece dječjih vrtića, te doprinos ravnatelja, učenika i profesora SŠ Mate Balota iz Poreča.

 

Ove godine po prvi puta organizirati će se i modne revije „ Djeca cvijeća“ i „ Cvjetna revija frizura“.

 

S veseljem Vas očekujemo!

    Arrow pointing up