Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Dogradnja groblja u Fuškulinu
Share icon
Podjeli
Objavljeno 06.07.2017.
DSCN0090

Nakon proširenja porečkog Gradskog groblja Usluga Poreč d.o.o. uskoro započinje sa radovima na proširenju mjesnog groblja u Fuškulinu, a današnjim potpisivanjem ugovora o izvođenju radova napravljen je prvi korak ka realizaciji tog projekta.

Ugovor je potpisan u prostorijama Društvenog dama u Fuškulinu  od strane direktora Usluge Poreč d.o.o. Milana Lakovića kao investitora te  Vivoda Vilija direktora Ekspoert gradnje d.o.o. Buzet kao izvođača radova, odabranog ponuditelja.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su gradonačelnik grada Poreča-Parenzo Loris Peršurić i predsjednik M.O. Fuškulin  Ivan Damjanić.

Ponuda buzetske tvrtke u postupku javne nabave bila je najpovoljnija od  četiri  pristiglih ponuda.

Investitor radova Usluga Poreč  d.o.o. u ovu investiciju ulaže 1.089.273,30. kuna.

Proširenje groblja koji se gradi na sjevernom dijelu u odnosu na postojeće groblje, i to na površini od 1552 m2,  projektirano je u skladu s potrebama, čime će se zadovoljiti potrebe tamošnjeg stanovništva za narednih trideset godina.

Postojeće groblje prostire se na površini od 1475 m2,  sa 190 grobnih mjesta.

Na području proširenja dobit će se  novih 256 grobnih mjesta, pristupne opločne staze u površini od 350,05 m2, šljunčane staze u površini od 269,26 m2 te 80,00 m2 zelenih površina te ostale infrastrukturne komponente važne za groblje.

Rok za izvođenje ugovorenih radova je 80 kalendarskih dana.

Korisnike groblja molimo za razumijevanje prilikom izvođenja radova, a isti će prilikom sprovoda i vjerskih obreda biti obustavljeni.

DSCN0095
DSCN0096
DSCN0105
    Arrow pointing up