NaslovnaVijestiFuntana: Prezentiran program sanacije odlagališta i koncepcija obrade otpadnih voda Poreštine

Funtana: Prezentiran program sanacije odlagališta i koncepcija obrade otpadnih voda Poreštine

Na poziv predsjednika Općinskog vijeća i načelnika Općine Funtana, sinoć je održana zajednička sjednica Poglavarstva i Općinskog vijeća. Pored ostalih točaka dnevnog reda predstavnik Usluge Poreč d.o.o., g. Rodoljub Kosić, prisutne je informirao o stanju razvoja projekta sanacije odlagališta komunalnog otpada Košambra te o koncepciji obrade otpadnih voda Poreštine.
Nakon iscrpne informacije o stanju po oba razvojna projekta, članovi Općinskog poglavarstva i Općinskog vijeća jednoglasno su donijeli odluke o pristupu u zajedničkom rješavanju odlagališta komunalnog otpada i rješavanju otpadnih voda.
Iz pojedinih diskusija članova poglavarstva i vijećnika moglo se iščitati zadovoljstvo sa stupnjem razvoja ovih ekoloških projekata sa ciljem stvaranja pretpostavki za budući razvoj ekološkog i općeg standarda, kako građana, tako i turističkog gospodarstva.
Zaključeno je da će se potpisati ugovor o zajedničkom preuzimanju prava i obveza koji će proisteći iz programa realizacije gore navedenih projekata.

Uprava društva

Dokumenti