Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Groblja pod upravom Usluge Poreč uređuju se za nadolazeće Kvatre
Share icon
Podjeli
Objavljeno 21.09.2017.
GGP

U petak 22. i subotu 23. rujna Kvaterni su dani, dani su to kada posjećujemo grobove dragih ljudi, te na njihovim posljednjim počivalištima u tišini i molitvi polažemo cvijeće i palimo svijeće.

Kao i svake godine Usluga Poreč detaljno uređuje groblja koja su pod ingerencijom društva, i to Gradsko groblje Poreč te groblja u Novoj Vasi, Fuškulinu, Žbandaju i Baderni, te kao uvijek spremno dočekuju nadolazeće dane.

Na naprijed navedenim grobljima djelatnici Usluge Poreč ovih dana intenzivno rade na uređenju zelenih površina, obrezivanju živice, nasipavanju staza, a uređuju se i prilazi grobljima kao i parkirališta uz groblja. Uređenju se i spomen obilježja kao i centralni križevi gdje građeni mogu također položiti cvijeće i zapaliti svijeće te na taj način odati počast onima čije grobove nisu u mogućnosti posjetiti.

Iako su građani već upoznati i ovim putem još jednom ukazujemo na postojanje mogućnosti pretraživanja grobnih mjesta koje je namijenjeno svim našim građanima  i posjetiteljima groblja za pregled podataka  o preminulim osobama  i pronalaženju njihovog posljednjeg počivališta putem mobilnih telefona  ili putem tražilice  na internetskim stranicama društva.

Oni koji nisu u mogućnosti posjetiti grobove svojih najmilijih, članova obitelji, prijatelja, znanaca mogu se obratiti upravi groblja Usluge Poreč koja uz pogrebne usluge nudi i uslugu  uređenja grobnog mjesta, postavljanje cvijeća i paljenje svijeća, i to na broj telefona 091 434 0094 ili e.mail: tanja.legovic@usluga.hr.

G BADERNA
G FUŠKULIN
Nova-Vas
G ŽBANDAJ
    Arrow pointing up