NaslovnaVijestiNovosti RJ ČistoćaKREĆE PODJELA SPREMNIKA ZA STAKLENU AMBALAŽU-GRAD POREČ-PARENZO

KREĆE PODJELA SPREMNIKA ZA STAKLENU AMBALAŽU-GRAD POREČ-PARENZO

| Novosti RJ Čistoća

Od ponedjeljka 16.05.2022.g. započinje podjela spremnika za staklenu ambalažu (kanti) za sva naselja u sklopu grada Poreča-Parenzo. Preuzimanje spremnika vrši se prema sljedećem planu:

 

VRIJEME PODJELE 10:00 – 17:00
DATUM 16.05. – 28.05.2022.
MJESTO PODJELE Reciklažno dvorište Poreč-Parenzo

unutar Građevine za gospodarenje otpadom Košambra (Garbina 10, Poreč)

Mole se svi korisnici sa područja Grada Poreča – Parenzo da dođu u naznačeno vrijeme u reciklažno dvorište i preuzmu svoje spremnike. Dodjeljuju se spremnici zapremnine 120l i 240l za staklenu ambalažu. Za sve korisnike na istoj kućnoj adresi osiguran je jedan spremnik za staklenu ambalažu, a prilikom preuzimanja spremnika potrebno je potpisati zapisnik o preuzimanju spremnika.

Također, naglašavamo važnost da korisnici preuzmu svoje spremnike za staklenu ambalažu jer se nakon završene podjele spremnike za staklenu ambalažu neće više dijeliti vrećice za staklenu ambalažu. Posebno ističemo, korisnici koji koriste RFID kartice odnosno podzemne i polupodzemne spremnike za odlaganje otpada NE DOLAZE na preuzimanje spremnika.

Ukoliko netko od korisnika nije u mogućnosti preuzeti spremnik u navedenom periodu, nastavak podijele organizirat će se tijekom listopada.

 

Usluga Poreč d.o.o.

Dokumenti