Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
MOLBA GRAĐANIMA
Share icon
Podjeli
Objavljeno 23.03.2020.
Print

Nažalost, zbog epidemiološke situacije na nacionalnoj razini primorani smo provoditi i pridržavati se donesenih odluka, koje se utjecale na naše životne navike, ali koje su ključne kako bi prebrodili ovaj težak period. Zbog cijele situacije u kojoj se nalazimo i mi kao komunalna tvrtka morali smo donijeti odluke kojima želimo zaštiti zdravlje naših djelatnika, bez kojih ne bi mogli vršiti uslugu prikupljanja otpada i koji se i u ovoj situaciji svim snaga trude održati naš grad čistim.

Potpuno nam je jasno da svi želite što bolje iskoristiti ovaj period i trudite se biti aktivni i produktivni, pa ste iskoristili ovo vrijeme za radove i čišćenje svojih kuća i okućnica. Zbog navedenog, došlo je do značajnog povećanja odvoza glomaznog otpada koji ovim tempom nećemo moći kvalitetno i na vrijeme zbrinuti budući da smo zbog zdravlja i sigurnosti naših djelatnika morali smanjiti radne skupine, kao i što je više moguće smanjiti njihov međusobni kontakt.

Ovim putem vas molimo da se u narednom periodu suzdržite radova kojima se povećava količina glomaznog otpada, kako bi isti mogli pravovremeno zbrinuti, bez da u opasnost dovodimo naše djelatnike koji i u ovoj situaciji moraju nastaviti sa svojim radom.

Ne prekidamo uslugu odvoza glomaznog otpada te ćemo i dalje trudit se odradit sve zahtjeve koje zaprimimo ali vas sve zajedno ovim putem molimo na suradnju i podršku.

Hvala vam svima na razumijevanju, čuvajte sebe i svoje najmilije!

    Arrow pointing up