Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Neodgovorno odlaganje otpada
Share icon
Podjeli
Objavljeno 09.07.2013.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na lokaciji iza Okrugle kule i na rivi postavljeni su spremnici za komunalni otpad od 1100 litara prvenstveno za potrebe stanara i obližnjih ugostiteljskih objekata.Ništa neuobičajeno, u zadnje vrijeme pojavljuju se krajnje neprihvatljive situacije koje potkrepljujemo slikama, a posljedica su neodgovorno odlaganje komunalnog otpada, bio otpada,kartonske ambalaže kao i nedopušteno razmještanja spremnika .

Mnogi zaboravljaju da žive u gradu turizma

Gotovo svakodnevno u ranim jutarnjim satima nalaze se poveće količine smeća oko kontejnera,uglavnom organskog porijekla iz ugostiteljskih objekta te kartonske ambalaže. Za daljnju neurednost brinu se mačke, psi i sveprisutni galebovi.

Djelatnicima komunalnog poduzeće ne preostaje drugo osim da nakon redovnog pospremanja smeća skoro svakodnevno budu u situaciji da  još dodatno vrijeme  utroše  za  čišćenje  ili pranje površina.

Te uočene i konstatirane činjenice trebaju sigurno potaknuti sve nas na razmišljanje za promjenu načina odlaganja smeća.

Stoga, po neznano koji put, molimo sve korisnike da svoj otpad  bacaju uredno u te odlažu u spremnike koji se svakodnevno odvoze. Napominjemo da  za preuzimanje kartona i kartonske ambalaže korisnici usluga  nazovu ambalažni odjel na  tel ; 091/431-00-85.

Učinimo sve da  grad bude uredan  i čist kako mu to i dolikuje.

 

 

 

 

kula 0807
    Arrow pointing up