Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
OBAVIJEST AUTOBUSERIMA
Share icon
Podjeli
Objavljeno 01.08.2006.

Obzirom na važnost rješavanja prometne problematike ukrcaja i iskrcaja putnika te parkiranja izletničkih autobusa, dana 31. srpnja 2006. godine održan je sastanak između predstavnika grada Poreča i prijevozničkog poduzeća Autotrans koje upravlja autobusnim kolodvorom u Poreču. Na sastanku je vrlo detaljno analizirana postojeća problematika te su doneseni slijedeći zaključci:

1. Sukladno Odluci o uređenju prometa na području grada Poreča koju je grad Poreč donio 05. srpnja 2006. godine, definirano je mjesto za ukrcaj i iskrcaj gostiju koji će se obavljati na autobusnom kolodvoru Poreč, obzirom da isti jedini posjeduje tehničke uvjete. 2. Autotrans Poreč je za potrebe ukrcaja i iskrcaja osigurao perone broj 1, 2, 3 i 9. 3. U slučaju potrebe, dodatno je osigurao još sedam mjesta za ukrcaj i iskrcaj putnika. 4. Autotrans tako ukupno osigurava 11 mjesta uz uvjet da je zadržavanje autobusa predviđeno najduže do 15 minuta, za što su autobuseri dužni platiti naknadu u visini od 25,00 kn po jednom ukrcaju i iskrcaju. 5. Zatvoreno parkiralište kod Osnovne Škole Poreč koristit će se sukladno Odluci o uređenju prometa na području grada Poreča, samo radi parkiranja autobusa po cijenama definiranim Odlukom o porezima grada Poreča od 28. prosinca 2001. godine (25,00 kn po satu ili 100,00 kn na dan).

Grad Poreč je preuzeo obvezu da o postignutom dogovoru pismeno obavijesti predstavnike agencija koje vrše prijevoz putnika.

Uprava Društva

    Arrow pointing up