NaslovnaVijestiNovosti RJ ČistoćaOBAVIJEST – POČETAK UGRADNJE POLUPODZEMNIH SPREMNIKA

OBAVIJEST – POČETAK UGRADNJE POLUPODZEMNIH SPREMNIKA

| Novosti RJ Čistoća

Obavještavaju se korisnici javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog i biorazgradivog komunalnog otpada, da od sutra započinju radovi na ugradnji polupodzemnih spremika na više različitih lokacija na području grada. Postavljanje spremnika započet će u naselju Červar- Porat, nakon čega kreće postava po gradskim višestambenim naseljima i to naselje Mate Balota, ulica Rajka Stipe, Massa Lombarda, dio naselja Čimižin ( Rovinjska ulica i Pazinska ulica ) i u dijelu Novog naselja ( ulica I.Lole Ribara i Trg Kneza Branimira ).

Spremnici će se postavljati na način da se na jednom mjestu postavi set od 4 spremnika – po jedan za miješani komunalni otpad zapremnine 5m³ te po jedan spremnik za  plastičnu ambalažu, papir i staklenu ambalažu, svi zapremnine po 3m³. Ukupno će se postaviti 29  setova spremnika.

Na spremnicima za miješani komunalni otpad bit će postavljeni otpadomjeri. Otpadomjer je uređaj koji će zapravo služiti kao poklopac za spremnike za miješani komunalni otpad, promjera 25 l i koji će biti zaključan i neće se moći otvoriti bez odgovarajuće kartice koju će dobiti svi građani koji budu takve spremnike koristili.

Ukoliko se radovi budu odvijali prema planu, očekuje se završetak istih u mjesecu ožujku 2019. godine.

Sve informacije o postavi spremnika mogu se dobiti na broj telefona 091/4343322  ili e-mail: jugoslav.visic@usluga.hr

Usluga Poreč d.o.o.

Dokumenti