NaslovnaVijestiObjavljene web-stranice komunalnog poduzeća Odvodnja Poreč

Objavljene web-stranice komunalnog poduzeća Odvodnja Poreč

Komunalno poduzeće Odvodnja Poreč obavještava građane da je objavilo svoje web stranice na adresi www.odvodnjaporec.hr sa željom da izvijesti javnost o svom djelovanju. Vrlo pregledne i jednostavne sa podacima o zakonskoj regulativi, djelatnosti,kontaktima i cijenama za građanstvo , stranice predstavljaju prostor interaktivnosti jer ostavljaju i mogućnost postavljanja pitanja i komunikacije. U svojim pozdravnim rječima direktor društva gospodin Milan Laković dipl.ing. govori o ulozi tvrtke i vrijednosti europskog projekta zaštite voda koji Poreč stavlja na jedno od prvih mjesta u Hrvatskoj.

Na stranicama ćete naći pojašnjenja zašto i za koja je područja tvrtka osnovana, aktualne oglase javne nabave, cjenike, glavne odluke i druge korisne informacije.Uspješna suradnja moguće će iznjedriti novim aktivnostima na korist građana cijele Poreštine, te su sve ideje i primjedbe dobrodošle. Valja napomenuti da su stranice izrađene u tzv. responsive web dizajnu te tako prilagodljive i korištenju na raznim mobilnim uređajima.

Osnivanje i djelatnost tvrtke su predviđeni zakonom, a sve veća briga o zaštiti vode i okoliša stvaraju potrebu za komunikacijom sa građanima pa je ovo samo početak i jedan od načina informiranja građanstva.

Dokumenti