Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
USLUGA POREČ: Obnovljena fasada na zgradi gradske tržnice i uprave
Share icon
Podjeli
Objavljeno 28.11.2023.

Završena je obnova fasade zgrade koja obuhvaća dio gradske tržnice, upravne zgrade Usluge Poreč d.o.o, te vanjskog ogradnog zida same tržnice. Osim obnove fasade u ukupnoj površini od 627 m2, zamijenjena je i krovna limarija, a na zidu vanjskog stubišta gradske tržnice postavljene su prikladne kamene klupčice.  

Nova fasada, osim kvalitetnijeg rada u objektu doprinijela je i očuvanju samog objekta te je pružila svježiji i atraktivniji izgled ovom dijelu grada. Nakon uspješno realiziranih projekata koji su obuhvaćali sanaciju krovišta iznad poslovnih prostora, zamjenu vanjske stolarije, te ugradnju sustava za grijanje, hlađenje i ventilaciju unutarnjeg dijela tržnice, završilo je i uređenje fasade preostalog dijela upravne zgrade i poslovnih prostora gradske tržnice.

Provedeni ciklus ulaganja na gradskoj tržnici za cilj ima poboljšanje uvjeta rada za sve korisnike prodajnih mjesta ali i stvaranje što boljih uvjeta za sve posjetitelje tržnice. Sa dovršetkom obnove fasade izvršene su sve potrebne predradnje planiranog projekta rekonstrukcije cijele gradske tržnice.

Gradska tržnica Poreč jedna je od najposjećenijih lokacija na području našeg grada, mjesto gdje svi naši lokalni proizvođači, OPG-ovci i ribari mogu nuditi i prezentirati svoje lokalne, svježe i domaće proizvode.  Odrađenim i planiranim daljnjim aktivnostima na tržnici stvorit će se jedan novi identitet prepoznatljivosti, te postići viši standard i kvaliteta rada.

Usluga Poreč d.o.o.

    Arrow pointing up