NaslovnaVijestiNovostiOBUSTAVLJEN OVRŠNI POSTUPAK NAD ZGRADOM BIVŠE ŠKOLJKE

OBUSTAVLJEN OVRŠNI POSTUPAK NAD ZGRADOM BIVŠE ŠKOLJKE

| Novosti

Rješenjem Općinskog suda u Puli – Pola, Stalna služba u Poreču – Parenzo dana 16. srpnja 2018. godine riješeno je da se obustavlja ovrha i ukidaju sve provedene ovršne radnje nad nekretninama u vlasništvu Usluge Poreč d.o.o., i to na k.č.broj 3862 i 3865 k.o. Poreč, odnosno nekadašnjom tvornicom Školjka, u Teslinoj ulici u Poreču.

Naime, Usluga Poreč d.o.o. kupila je predmetne nekretnine u stečajnom postupku bivše Školjke d.d. Poreč, bez upisanih tereta nad istima. Dugovanje koje je bilo predmet ovršnog postupka odnosilo se je na neisplaćene plaće radniku ondašnje Školjke pok. Marčelu Trampuh. Bitno za naglasiti da je rješenje o zaključenju stečajnog postupka donijeto 2001. godine, te da je društvo Školjka d.d brisano iz sudskog registra 06.12.2002. godine, a pravo zaloga upisano 2004. godine.
Društvo Usluga Poreč d.o.o. poduzima, te će i dalje poduzimati sve pravne radnje potrebne za povrat uplaćenog iznosa od 336.812,15 kuna, a koje je Društvo uplatilo isključivo kako bi otklonili nenadoknadivu štetu.

Usluga Poreč d.o.o.

Dokumenti