NaslovnaVijestiNovosti RJ Tržnica i Poslovni prostoriOd ovog vikenda započinje s radom novouređeni zatvoreni dio gradske tržnice Poreč

Od ovog vikenda započinje s radom novouređeni zatvoreni dio gradske tržnice Poreč

| Novosti RJ Tržnica i Poslovni prostori

Građani i svi posjetitelji gradske tržnice Poreč, od ove subote moći će svoju kupnju ponovno obavljati u zatvorenom djelu gradske tržnice koji će ih za vikend dočekati u novouređenom i ljepšem izdanju. Kako bi se poboljšalo uvjete rada zakupcima ovog dijela tržnice a cijeli prostor učinio funkcionalnijim i sigurnijim za korisnike, komunalno društvo Usluga Poreč d.o.o. u uređenje uložilo je 387.000,00 kuna bez pdv-a. Radovi na rekonstrukciji zatvorene tržnice započeti sredinom siječnja završeni su prije planiranog i ugovorenog roka.

Najveći i najzahtjevniji zahvat prilikom rekonstrukcije bio je uklanjanje postojećeg stubišta koje je rekonstrukcijom upravne zgrade stavljeno izvan upotrebe, a uklanjanjem istog, novim razmještajem te nadopunom novim kamenim klupama,  povećao se kapacitet  prodajnog prostora za jednu trećinu, odnosno sa 26 na 37 metara dužine prodajnog prostora.

Ističemo da su prilikom radova postavljena nova rasvjetna tijela, svaka prodajna klupa dobila je svoj priključak za električnu energiju a cijeli je prostor nanovo oličen. Kamene podne obloge obnovljene su i istovremeno premazane sredstvom za protukliznost, pri čemu se znatno povećala sigurnost i udobnost korisnika  koji na  tržnici obavljaju svoju djelatnost kao i posjetitelja koji ovdje svakodnevno   dolaze u kupovinu.

Usluga Poreč

Dokumenti