NaslovnaVijestiNovosti RJ ParkiralištaOTVARAJU SE ALTERNATIVNA PARKIRALIŠTA „VINDIJA“ I „ VRTOVI“

OTVARAJU SE ALTERNATIVNA PARKIRALIŠTA „VINDIJA“ I „ VRTOVI“

| Novosti RJ Parkirališta

Obavještavaju se građani i svi korisnici parkirališta da se u subotu, 11. srpnja 2020. godine otvara alternativno parkiralište „Vindija“, a koje se nalazi na ulazu u turističko naselje Pical. Nakon što je sa vlasnikom zemljišta potpisan Ugovor o višegodišnjem zakupu odnosno korištenju istog, stvoreni su svi preduvjeti da se parkiralište otvori i stavi na raspolaganje svim našim korisnicima kako je to bilo i prethodne četiri godine otkad Usluga Poreč organizira uvjete za rad i upravlja ovim parkiralištem.

Također, Ministarstvu državne imovine upućen je zahtjev za korištenjem i drugog organiziranog alternativnog parkirališta „Vrtovi“ te je na istog dobivena suglasnost za korištenje državnih zemljišta u svrhu organizacije parkirališta. Tako će parkiralište „Vrtovi“ otvoriti svoja vrata za sve korisnike u toku slijedećeg tjedna, a isto će biti otvoreno kroz cijeli mjesec srpanj i kolovoz.

Navedena parkirališta biti će otvorena svakodnevno od 00-24 sata za sve korisnike, godišnje pretplatnike ali i sve ostale posjetitelje Grada Poreča – Parenzo.

Sukladno Odluci o cjeniku komunalne usluge parkiranja na uređenim javnim površinama, cijena satnog parkiranja na alternativnim parkiralištima iznosi 8,00 kuna/sat, a naplata se vrši putem automatskih blagajni koje se nalaze na samim parkiralištima.

Za sve detaljnije  informacije korisnici se mogu obratiti na  dežurni broj telefona 091/431-0078 ili 429-234.

Usluga Poreč d.o.o.

Dokumenti