Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
PARKIRAJTE BRŽE I POVOLJNIJE U VIŠE OD 60 GRADOVA
Share icon
Podjeli
Objavljeno 04.11.2019.
PayDo parking aplikacija_ crop

Besplatna mobilna i web aplikacija PayDo za jednostavnije, dostupnije i povoljnije parkiranje koja se u našem gradu koristi od sredine prošle godine, ista je sada dostupna u više od 60 hrvatskih gradova među kojima je i grad Zagreb, za koji su mnogi od nas najmanje jednom godišnje privatno ili poslovno vezani. Podsjetimo, aplikacija PayDo ne koristi SMS protokol i u potpunosti je besplatna te nema nikakvih dodatnih naknada. Kao jedina s nacionalnom pokrivenosti jamči dostupnost usluge na gotovo svakom koraku, zavoju i prometnoj površini.

Osim svakodnevnih ušteda koje ostvaruju svi vozači koji koriste PayDo uslugu, za korisnike Mastercard® kartica do kraja 2019. aktivna je i dodatna promotivna pogodnost: 10% od plaćenog iznosa za satne karte vraća se korisniku na promotivni račun koji može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja.

Sam proces parkiranja definitivno je brži jer aplikacija nudi mogućnost pohrane najčešćih parkirališnih lokacija (i vozila) u favorite, čime je plaćanje parkiranja gotovo u svega nekoliko sekundi. Kao jedinstveno rješenje na hrvatskom tržištu korisniku automatski nudi prikaz parkirne zone u kojoj se nalazi, a unutar mape s točnom ulicom. Ovakvim trenutnim pozicioniranjem mogućnost pogrešnog utipkavanja zone, što se najmanje jednom dogodi svakom vozaču, više gotovo da i ne postoji. PayDo podsjeća i na vrijeme isteka parkiranja, a osim privatnih izvrsna je opcija i za poslovne korisnike.

Ako i Vi želite parkirati s Pajdom, prvi korak je preuzimanje PayDo besplatne aplikacije na platformama za iOS i Android (App Store, Google Play) ili na web stranici: www.paydo.hr. Nakon prijave u aplikaciju i registracije željene kartice: bira se grad, unosi registarska oznaka vozila, potvrđuju parkirna zona i razdoblje te odabire način plaćanja. Uz plaćanje Mastercard karticom, još povoljnije parkiranje tako je ostvareno u svega nekoliko klikova, na potpuno siguran i provjeren način te u skladu sa svjetskim standardima.

Aplikacija PayDo sada je aktivna na lokacijama: Bale, Biograd na Moru, Bjelovar, Cavtat, Crikvenica, Čakovec, Dubrovnik, Đakovo, Đurđevac, Grožnjan, Hvar, Jastrebarsko, Karlovac, Kaštela, Koprivnica, Korčula, Kostrena, Ludbreg, Makarska, Marija Bistrica, Murter, Novi Vinodolski, Ogulin, Okrug Gornji, Omiš, Opatija, Orebić, Osijek, Podstrana, Poreč, Posedarje, Požega, Preko, Primošten, Pula, Rab, Rijeka, Rogoznica, Rovinj, Samobor, Sisak, Slano, Slavonski Brod, Solin, Split, Ston, Sveti Filip i Jakov, Šibenik, Tisno, Tribunj, Trogir, Trpanj, Tučepi, Varaždin, Vinkovci, Virovitica, Vodice, Vodnjan, Vukovar, Zadar i grad Zagreb te u Zračnoj luci Dubrovnik i na Zagrebačkom Velesajmu.

Za više informacija posjetite: www.paydo.hr ili Facebook stranicu https://www.facebook.com/paydoapp/

pajdo
    Arrow pointing up