Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Parkiralište OŠ Poreč
Share icon
Podjeli
Objavljeno 31.08.2012.

Obavještavamo cijenjene građane, korisnike parkirališta kod Osnovne škole, da školska godina 2012/13 započinje 03. rujna 2012. godine. Usluga Poreč d.o.o. kao koncesionar na navedenom parkiralištu je sa predstavnicima škole i roditelja đaka dogovorila slijedeći način korištenja parkirališta.

Parkiralište će od 04.09.2012. godine započeti sa naplatom od 08:00 h. što znači da će ulaz - izlaz vozila roditelja đaka biti slobodan do 08:00 h. Nakon navedenog vremena pa do 22:00 h, roditelji će ulaziti na parkiralište sa karticom ili oni koji ne posjeduju karticu uzimanjem listića na ulazu u parkiralište koji će im omogućiti 15-minutni besplatan boravak na parkiralištu, vrijeme dovoljno da se na parkiralištu iskrcaju ili ukrcaju đaci i nakon toga da se slobodno izađe sa parkirališta, bez naknade. Za ukrcaj i iskrcaj đaka predviđen je posebno označeni prostor uz sjeverni rubni dio parkirališta koji će služiti samo u tu svrhu.

Iznimno,  03. rujna 2012. godine parkiralište će biti zatvoreno za sve korisnike od 08:00 do 11:00 zbog osiguravanja potrebnog parkirnog prostora za smještaj vozila roditelja đaka prvaka koji će taj dan imati slobodan ulaz na parkiralište i boravak bez naknade. 

Molimo korisnike da se prilikom dolaska na parkiralište pridržavaju uputa djelatnika na parkiralištu i na taj način pridonesu održavanju reda i protočnosti vozila na parkiralištu.

Eventualne dodatne informacije o radu i funkcioniranju parkirališta kod Osnovne škole možete zatražiti na info. tel. 052/429-234 ili nas kontaktirajte putem el. pošte na adresu usluga@usluga.hr.

 

Napomena: Važeća pretplata (kartica) za veliko gradsko parkiralište vrijedi i na navedenom parkiralištu.

Zahvaljujemo na razumijevanju !

 

    Arrow pointing up