NaslovnaVijestiNovosti RJ ČistoćaPODJELA SPREMNIKA ZA ODVOJENO SAKUPLJANJE OTPADA U OPĆINI VRSAR I FUNTANA

PODJELA SPREMNIKA ZA ODVOJENO SAKUPLJANJE OTPADA U OPĆINI VRSAR I FUNTANA

| Novosti RJ Čistoća

U četvrtak 13.05.2021. godine nastavlja se podjela individualnih spremnika za odvojeno sakupljanje papira i kartona, te plastične i staklene ambalaže i to za korisnike sa područja općine Vrsar i Funtana

Dodjela spremnika vršiti će se na dogovorenim i organiziranim lokacijama i to na slijedeći način:

 

ČETVRTAK 13.05.2021. PETAK 14.05.2021. SUBOTA 15.05.2021.
VRSAR Prostor velikog parkirališta   od 12 do  19 sati Prostor velikog parkirališta     od 12 do  19 sati Prostor velikog parkirališta   od 09 do  17 sati
Reciklažno Gradina                 od 08 do 17 sati Reciklažno Gradina                   od 08 do 17 sati Reciklažno Gradina                  od 08 do 14 sati
FUNTANA Parkiralište kod tržnice           od 12 do 19 sati Dalmatinska ulica kod eko otoka od 14 do 19 sati Ispred nogometnog igrališta    od 09 do 17 sati

 

Mole se svi korisnici sa područja Općine Vrsar i Funtana da dođu na jednu od dogovorenih lokacija u naznačeno vrijeme i preuzmu svoje spremnike.

Za sve korisnike osiguran je po jedan plavi i žuti spremnik te vrećice za staklenu ambalažu, a prilikom preuzimanja potrebno je potpisati zapisnik o preuzimanju spremnika.

Budući će se nakon podjele individualnih spremnika za odvojeno sakupljanje otpada, postojeći zeleni otoci postavljeni na javnim površinama ukloniti, izuzetno je bitno da svi korisnici preuzmu svoje spremnike.

Ukoliko netko nije u mogućnosti preuzeti svoje spremnike na organiziranim lokacijama i u naznačenim vremenima, iste spremnike može preuzeti na reciklažnom dvorištu Košambra i Gradina u radno vrijeme istih.

Posebno ističemo, korisnici koji koriste zajedničke spremnike za miješani komunalni otpad NE TREBAJU doći na preuzimanje spremnika na navedenim lokacijama već će istima spremnici biti dostavljeni od strane djelatnika Usluge Poreč d.o.o. i to odmah u slijedećim danima po završetku podjele na organiziranim lokacijama.

Dodjela spremnika vršit će se uz poštivanje svih epidemioloških mjera te ovim putem molimo sve korisnike na pridržavanje istih.

U slučaju kiše, dodjela se odgađa za slijedeći radni dan.

Podjela spremnika za selektivni otpad – općina Vrsar

Podjela spremnika za selektivni otpad – općina Funtana

 

USLUGA POREČ d.o.o.