NaslovnaVijestiNovosti RJ ČistoćaPODJELE SPREMNIKA ZA SELEKTIVNI OTPAD – MO ŽBANDAJ I BADERNA

PODJELE SPREMNIKA ZA SELEKTIVNI OTPAD – MO ŽBANDAJ I BADERNA

| Novosti RJ Čistoća

Od ponedjeljka 08.11.2021.g. nastavlja se podjela spremnika po organiziranim punktevima za naselja Grada Poreč-Parenzo, u MO Žbandaj i Baderna.

Preuzimanje spremnika za pojedina naselja vrši se prema sljedećem planu:

 

VRIJEME PODJELE

 

09:00h – 16:00h

 

DATUM

PODJELE

 

08. – 10. 11. 12. – 13. 11.
 

 

MJESTO PODJELE

ŽBANDAJ – poduzetnički inkubator BADERNA – polivalentno igralište
 

 

NASELJA

Žbandaj, Mičetići, Jehnići, Radmani, Kirmenjak, Šušnjići, Šeraje, Ladrovići, Ružići, Matulini Baderna, Katun, Danci, Štifanići, Jakići Gorinji, Rakovci, Jurići, Rupeni, Bratovići, Kuneli, Banki, Bonaci

 

Mole se svi korisnici sa navedenih područja da dođu na dogovorenu lokaciju u naznačeno vrijeme i preuzmu svoje spremnike.

Za sve korisnike osiguran je po jedan plavi i žuti spremnik te set vrećica za staklo,  a prilikom preuzimanja potrebno je potpisati zapisnik o preuzimanju spremnika.

Budući će se nakon podjele individualnih spremnika za odvojeno sakupljanje otpada, postojeći zeleni otoci postavljeni na javnim površinama ukloniti, izuzetno je bitno da svi korisnici preuzmu svoje spremnike.

Ukoliko netko nije u mogućnosti preuzeti svoje spremnike u naznačenim vremenima, iste spremnike može preuzeti na reciklažnom dvorištu Košambra od ponedjeljka do petka od 09.00 do 16.00h.

Posebno ističemo, korisnici koji koriste zajedničke spremnike za miješani komunalni otpad NE TREBAJU doći na preuzimanje spremnika na navedenim lokacijama već će istima spremnici biti dostavljeni od strane djelatnika Usluge Poreč d.o.o. i to odmah u slijedećim danima po završetku podjele na organiziranim lokacijama.

Prilikom preuzimanja spremnika korisnicima će se dodijeliti i plan odvoza za selektivni otpad.

Dodjela spremnika vršit će se uz poštivanje svih epidemioloških mjera te ovim putem molimo sve korisnike na pridržavanje istih.

U slučaju kiše, dodjela se odgađa za slijedeći radni dan.

Podjela spremnika za selektivni otpad MO Žbandaj

Podjela spremnika za selektivni otpad MO Baderna

Usluga Poreč d.o.o.