Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Postavljeni novi parkomati u užem centru grada Poreča-Parenzo
Share icon
Podjeli
Objavljeno 09.11.2017.
3

Obavještavaju se korisnici otvorenih parkirališta Grada Poreča – Parenzo da su pušteni u rad novi uređaji za naplatu parkiranja – parkomati, u užem centru na frekventnim lokacijama s aspekta prometa u mirovanju u 2. zoni i to u Ulici Istarskog razvoda, Vukovarskoj ulici te na Trgu J. Rakovca.

Postavljanjem parkomata na navedenim lokacijama, a isti su početkom srpnja postavljeni i u Ulici Rade Končara, Turističko šetalište te u Zagrebačkoj ulici, Usluga Poreč d.o.o. nastavlja sa investicijama, inovacijama i podizanjem standarda na tom području.

Novi parkomati imaju mogućnost uplate parkirne naknade putem bankovnih kartica uz već postojeće opcije koje uključuju papirnati novac i kovanice. Uvođenjem novih mogućnosti uplate parkirnih karata znatno je olakšano korištenje parkirališta odnosno plaćanje parkirne naknade svim korisnicima, a pogotovo pogoduje stranim posjetiteljima našeg grada.

Usluga Poreč d.o.o. je posljednjim investicijama na području parkirališta dokazano podignula standard istih na zavidnu razinu, a ovom investicijom u visini od oko 200.000 kuna nastavljena je modernizacija otvorenih parkirališta, što otvara brojne mogućnosti za daljnja unaprjeđenja i uvođenje novih oblika naplate i kontrole u budućnosti.

Usluga Poreč d.o.o. trenutno u zimskom periodu upravlja sa oko 400 parkirnih mjesta otvorenog tipa, a direktna naplata se osim putem m-naplate (SMS-om) može izvršiti na 19 parkomata s mogućnošću korištenja kovanica, novčanica te kreditnih kartica. Nabavom 3 nova uređaja, prosječna starost parkomata u našem gradu  smanjena je sa 6 na 5 godina.

Usluga Poreč d.o.o.

 

 

1
2
DSCN0138
    Arrow pointing up