Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Potpisan Ugovor o isporuci kompaktora za odlagalište Košambra
Share icon
Podjeli
Objavljeno 23.08.2007.

Dana 23.07.2007.g. objavljeno je javno nadmetanje za prikupljanje ponuda za NABAVU KOMPAKTORA. 13.08.2007.g. odabran je najpovoljniji ponuditelj.

Na osnovi ovlaštenja iz članka 35. Društvenog ugovora o preoblikovanju i usklađenju društva s ograničenom odgovornošću USLUGA POREČ i članka 15. Zakona o javnoj nabavi (NN 117/2001, 197/03, 92/05), Uprava Društva raspisala je javno nadmetanje za prikupljanje ponuda za nabavu specijalnog stroja - kompaktora za sabijanje komunalnog otpada.

Zaprimljene su dvije ponude i obje su potpune.

Ponuda tvrtke "O-K-TEH" d.o.o. Zagreb utvrđena je kao najpovoljnija jer je ponudila najnižu cijenu predmeta nabave, što je bio jedini kriterij za odabir najpovoljnije ponude.

Ponuditelj je zadovoljio sve tehničke uvjete i ponudio cijenu od 1.860.700,00 kn (bez PDV-a) za predviđene radove ponudbenim troškovnikom.

Jamstvo za kompaktor ugovoreno je u trajanju od 24 mjeseca od uspješne predaje. O-K-Teh d.o.o. osigurava servis i snabdijevanje rezervnim dijelovima u slijedećih deset godina.

Ponuditelj se obvezuje predati Naručitelju novi stroj u ispravnom stanju, spreman za upotrebu u svemu prema tehničkim karakteristikama iz ponude u roku od 30 dana od potpisa Ugovora.

Uprava društva

    Arrow pointing up