Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Povjerenstvo MRRRH-e za praćenje rješavanja imovinsko-pravnih poslova posjetilo Grad Poreč
Share icon
Podjeli
Objavljeno 13.07.2011.

Na tragu praćenja i pomoći lokalnim sredinama u rješavanju imovinsko-pravnih poslova, dana 12.07.2011.godine predstavnici povjerenstva Ministarstva za regionalni razvoj posjetili su  trgovačko društvo Uslugu Poreč , predstavnike grada Poreča te predstavnike Općinskog suda u Poreču.

Uobičajena praksa je da se u sklopu redovnog informiranja nadležnih republičkih tijela zaduženih za praćenje EU-projekta obilaze lokalne sredine koje pripremaju dokumentaciju za nominaciju prema EU-fondovima.

Rješavanje imovinsko-pravnih poslova zauzima vrlo važno mjesto u pripremi ukupne dokumentacije, te se tom pitanju  treba posvetiti  maximalna pažnja, jer sama procedura rješavanja zahtjeva traži podosta vremena i aganžmana stručnjaka koji se bave tom problematikom.

Predstavnici lokalne zajednice informirali su povjerenstvo o trenutnom stanju tih aktivnosti posebno sa aspekta rješavanja problematike uknjižbe turističkog gospodarstva i uknjižbe prometnica.

Ocijenjeno je da se ulažu maximalni  napori kako bi se ispoštivali zadani rokovi i na vrijeme predala kompletna dokumentacija sa riješenim imovinsko– pravnim odnosima.

 Uprava Društva

    Arrow pointing up