NaslovnaVijestiPredsjednik Nadzornog odbora Usluge Poreč u posjetu radnih jedinica Društva

Predsjednik Nadzornog odbora Usluge Poreč u posjetu radnih jedinica Društva

Prošlog tjedna posjetom ambalažnog odjela na lokaciji bivše tvornice „Školjka“ predsjednik Nadzornog odbora Usluge Poreč d.o.o. Ronald Žužić i direktor Milan Laković započeli su sa cjelodnevnim obilaskom radnih jedinica ovog komunalnog društva.

Bila je to prilika u kojoj se  novoizabrani predsjednik Nadzornog odbora na samom terenu pobliže upoznao sa organizacijom rada, poslovnim procesima i budućim poslovnim aktivnostima pojedinih djelatnosti Usluge Poreč.

Pri posjetu građevine za gospodarenje otpadom Košambra, Ira Aganbegović rukovoditeljica Čistoće istaknula je problematiku gospodarenja otpadom na području Grada Poreča-Parenzo te sve veći problem  nedostatka radne snage u ovoj radnoj jedinici.

Uz pripadajuće voditelje raspravljalo se o prijedlozima za poboljšanje uvjeta i sredstava za rad u djelatnostima groblja, hortikulture i tržnice.

Voditelj hortikulture Roberto Pilar upoznao je prisutne sa tekućim aktivnostima vezano za održavanje zelenih površina Grada, dok je voditeljica Marine Poreč Andrea Arman prikazala rezultate ove i planove za iduću turističku sezonu.

Na kraju obilaska voditelj  parkirališta Ivan Legović prezentirao je novo nabavljenu opremu za automatizaciju naplate usluga parkiranja na velikom gradskom parkiralištu te istaknuo nužnost rekonstrukcije javnog wc-a i info punkta parkirališta zbog dotrajalosti i evidentnih nedostataka.

Usluga Poreč d.o.o.

Dokumenti