NaslovnaVijestiRJ ČISTOĆA- Čišćenje i uređenje javnih površina oko hotela “Riviera”

RJ ČISTOĆA- Čišćenje i uređenje javnih površina oko hotela “Riviera”

Zabranom izvođenja radova na infrastrukturi i vanjskim dijelovima zgrada u užoj jezgri grada Poreča prestali su i vanjski radovi na rekonstrukciji hotela „Riviera“ na obali m. Tita u Poreču, te se ukazala potreba za uređenjem javnih površina.

 

Kako je objekt „obučen“ i zaštićen od vanjskog pogleda, a radovi se izvode isključivo u zatvorenom prostoru unutar objekta, to se ukazala potreba čišćenja vanjskih dijelova prometnice i kamenog opločenja mola uz hotel „Riviera“.

U tom smislu Usluga Poreč je započela sa uređenjem vanjskih javnih površina na način što je izvršeno ručno čišćenje i strojno pometanje slobodnih površina a u srijedu 25.06. u ranim jutarnjim satima izvršiti će se kompletno pranje javne prometnice i parkirališta uz hotel, kao i kompletne prometnice od talijanske škole na obali M.Laginje do raskrižja sa rotorom kod gostione „Istra“.

Otežavajuća okolnost čišćenja stvaraju parkirana vozila oko hotela i uzduž dijela prometnice obale M.Tita, no posao će se bez obzira na to izvršiti maksimalno korektno.

 

Uprava Društva

 

 

Dokumenti