Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
RJ ČISTOĆA -INFORMACIJA O STANJU RADOVA NA ODLAGALIŠTU OTPADA KOŠAMBRA U POREČU
Share icon
Podjeli
Objavljeno 29.09.2008.

Prestankom ljetnih vrućina pa tako i smanjenjem emisija neugodnih mirisa otpada koji su se krajem ljeta sa gradske deponije Košambra širili sve do pojedinih prigradskih dijelova naselja grada Poreča kao i pojedinih turističkih naselja, nastali su uvjeti za nesmetani nastavak radova na premještanju komunalnog otpada na staroj plohi deponije.

Kako smo ranije izvještavali radovi na izgradnji novih ploha odlagališta su praktično dovršeni. Radovima na premještanju starog otpada i prekrivanju stare plohe odlagališta, koji su bili radi obustave radova u fazi mirovanja preko mjesec i pol dana , stvaraju se uvjeti za finalno oblikovanje i prekrivanje tijela stare plohe odlagališta i početak radova na plinifikaciji postojećeg odlagališta.

Ukoliko vremenske prilike (kiše) ne budu znatno otežavale daljnje izvođenje radova na sanaciji tijela starog odlagališta, gdje još uvijek ima dovoljno mjesta za odlaganje komunalnog otpada, očekuje se početak korištenja novih ploha najkasnije do konca ove kalendarske godine.

 

                                                                                                             Uprava Društva

    Arrow pointing up