Logo
Novosti
Karijere
Icon
Icon
Acessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
RJ ČISTOĆA- Nabavljena nova gradska pometačica
Share icon
Podjeli
Objavljeno 19.08.2008.

U skladu sa zacrtanim smjernicama „Usluge Poreč“ o obnovi, kao i usavršavanju  voznog parka, a sukladno Planu investicija za 2008. godinu, početkom mjeseca kolovoza  2008. godine je za potrebe radne jedinice „Čistoća“ - OJ „Pometanje, nabavljena nova mala gradska pometačica.

 Stroj je nabavljen kao multifunkcionalni stroj koji ima višenamjensku svrhu, a njegova osnovna funkcija je strojno pometanje uskih gradskih ulica i nogostupa, na kojima sadašnje pometačice zbog svoje veličine nemaju pristup.

Osim pometanja sa radom četki na bazi usisa, isti se primjenjuje i za usisavanje prljavštine i sitnog smeća ugrađenim usisnim crijevom dužine do 6,oo m.

Njegova širina koja je manja od 1,oo m i promjer okretanja od 1,5 m, dozvoljava pristup i u najuže ulice starogradske jezgre grada Poreča, tako da je za očekivati urednost održavanja i čišćenja svih uličica starogradske jezgre grada na višem nivou čistoće, kao što je na primjer i Dekumanova ulica.

Strojna pometačica nabavljena je nakon provedenog javnog nadmetanja od tvrtke „Gradatin“ , a cijena koštanja iznosi bez PDV-a 341.200,00 kuna 

 

Uprava Društva

    Arrow pointing up